Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Ir vėl knygą atvertus

10 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
978-609-95058-3-1
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Ir vėl knygą“ atvertus“ – tai Alfonso Sušinsko (pasirašinėjo Alfa Sušinskas) 1936-1960 metais „Ateities“ žurnale spausdinti straipsniai. Jais autorius jaunimą kviečia pažinti save, ugdyti tvirtą charakterį, gyventi aktyviai ir naudingai. Tai – prasmingo gyvenimo vadovėlis.

Kun. A. Sušinskas – puikus pamokslininkas, publicistas, jautrus pedagogas, jaunimo mylimas kapelionas. 1944 m. pasitraukė į Vokietiją, o po penkerių metų – į JAV. Dar gyvendamas Lietuvoje, kun. A. Sušinskas išleido daug dėmesio susilaukusią knygą „Maršas jaunystei“.

Kunigas Alfonsas Sušinskas neilgai dirbo Lietuvoje, jis švystelėjo Lietuvos jaunimui lyg kokia žvaigždė. Jo buvusi mokinė Birutė Žilytė prisimena: „Nušvisdavo net visos sienos, kai negęstančia šypsena spindinčiu veidu į klasę, lyg švelnus vėjas, įžengdavo kapelionas Alfonsas Sušinskas. […] Dėl jo ir su juo tikybos pamokos buvo įdomiausios. Mus kapelionas mokė drąsos gyventi, pažinti save, ugdyti dvasines savybes, rūpintis valios stiprinimu. Ypač skatino branginti idealiąsias vertybes.“

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3534)
regsava1
(1394)
3534 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (7770)