Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!
3.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knygoje pateikiami geriausi "Lietuvos ryto" žurnalistų tyrimai, publikuoti per 15 dienraščio gyvavimo metų. Kodėl toks pavadinimas? Mat perėjimas iš planinės ekonomikos, dirbtinės lygiavos ir skurdžių, bet stabilių socialinių garantijų pasaulio į laisvą visuomenė nebuvo lengvas ir sklandus, ne vienam visuomenės nariui - net dramatiškas. "Lietuvos ryto" ir šios knygos herojus, pasaulinio garso avangardinio kino kūrėjas Jonas Mekas sako dienraščio korespondentei: "Aš nepasirinkau kelio, tas kelias mane pasirinko. Pasirinkti - tai reiškia iš anksto žinoti. O aš nieko nežinojau iš anksto. Tik staiga pastebėjau, kad esu ten, pačiame vidury". "Laisvės skersvėjai" negali apimti visos "Lietuvos ryto" istorijos ir net vieno numerio autorių, temų ir žanrų. Tad penkiolikos metų publikacijos - ne tik istorija. Galbūt jos mums visiems - ir jų autoriams, ir skaitytojams bus kartu ir priminimas, ir perspėjimas, ką pasiimsime į ateitį.

Būklė-labai gera, bet palankstyti viršelio kampai, patrinta nugarėlės apačia priekinio viršelio pusėje, priekinio viršelio vidinės pusės apačioje yra gelsva dėmelė, nėra priešlapio, buvusio savininko spaudai užtepti juodai (nurašyta bibliotekos knyga).

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11645)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (7803)