Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Svajonių ir realybės Afrika

50.00 €
+2.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Null
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

23,5×16,5 cm Trijuose leidyklos įrišimuose, su iliustruotomis dulkių striukėmis. Smulkūs pabraižymai, nedideli įplyšimai ant dulkių striukių. Blokai švarūs ir puikios būklės. 1 tomo priekyje – autorių autografai (parašai).

Dviejų Čekoslovakijos inžinierių Jirio Hanzelkos ir Miroslavo Zikmundo kelionės automobiliu po Afriką aprašymas. 1947 m. balandį autoriai pradėjo Prahos automobilių klubo pastate. Po 431 dienos jie savo Tatrus įkėlė į laivą Keiptaune, kad kirstų Atlanto vandenyną ir tęstų kelionę į naują žemyną – Pietų Ameriką. Nuo Prahos iki Keiptauno Čekoslovakų keliautojai nukeliavo 38 499 kilometrus, aplankydami Tanžerą, Maroką, Alžyrą, Tunisą, Tripolitaniją, Sudaną, Eritrėją, Etiopiją, Somalį, Keniją, Tanganiką, Ugandą, Kongą ir daugelį kitų Afrikos šalių.

Autoriai nutapė tikrus istorinių ir socialinių kontrastų paveikslus. Viena vertus, yra senovės architektūros paminklai, didelės civilizacijos liekanos ir prabangūs bajorų rūmai, kita vertus, plačių gyventojų skurdas ir neraštingumas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2272)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (7782)