Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Flamandų meistro paveikslas

4.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955080343
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Jauno ispanų rašytojo pirmasis romanas, tapęs pasauliniu bestseleriu,-intriguojantis daugiasluoksnis trileris, pašėlusiai įtemptas, šmaikštus ir pilnas žavių paradoksų. Intrigos centre-XVa. flamandų šedevras "Šachmatų partija". Jį restauruojanti Chulija neatsispiria pagundai rasti atsakymą į klausimą, dailininko paslėptą kamputyje: Quis necavit equitem?- "Kas nužudė riterį?" (Arba-"Kas nukirto žirgą?") Jai ima talkinti puikus šachmatininkas Munjosas: pasiryžta atkurti paveiksle žaidžiamą partiją. Taigi žaidimas tęsiasi...Tačiau ir XXa. kiekviena nukirsta figūra reiškia mirtį. O koks vaidmuo šioje partijoje skirtas Chulijai?..

Būklė-labai gera, bet truputį patrinta nugarėlės apačia ir viršus, ant galinio viršelio yra maža ruda dėmelė, priešlapio kraštas palankstytas, buvusio savininko pavardė.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (29)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (7437)