Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Ispaniškas kraujas

1.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
5-7900-0709-0
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Namo viduje irgi pasigirdo kažkokie garsai. Dalmasas atsuko į tą pusę pistoletą, bet jau buvo vėlu. Trakštelėjo jungiklis, ir prieškambaryje užsidegė šviesa. Po akimirkos, jiems net nespėjus pajudėti, iš prieškambario krintančiame šviesos pluošte pasirodė du vyrai policininkų uniformomis. Vienas iš jų turėjo automatą, kitas - ilgavamzdį lūgerį su specialia apkaba. Kai automatas ėmė pyškinti, Dalmasas griuvo ant grindų palei pat grindjuostę. Jis įsikniaubė veidu į medines grindis. Užpakaly jo suklykė mergina.
Išilginės papliūpos išvarpė visą kambarį, pabiro tinkas, lakstė skeveldros. Sudužo sieninis veidrodis. Atrodė, kad visa tai tęsėsi be galo ilgai. Kažkas užkrito Dalmasui ant kojų...
(Iš ''Įžūli žmogžudystė'')

Amerikiečių rašytojas Raimondas Čandleris (1888 - 1959) - geriausių kietojo detektyvo (hard-boiled detective) romanų ir apysakų autorius, amerikietiško detektyvo klasikas. Jo kūriniuose nusikaltimus tiria ryžtingi. šaltakraujai privatūs sekliai Filipas Marlou, Džonas Dalmasas, Tedas Karmodis. Visada susikaupę, pastabūs, rizikuojantys net savo gyvybe, jie ieško tiesos. Skaitytojo dėmesį užvaldo tikroviški, gyva kalba aprašomi įvykiai. Beveik visi Čandlerio kūriniai yra ekranizuoti, kai kurie net po du kartus.

Šioje knygoje perskaitysite septynias geriausias R. Čandlerio apysakas.

Turinys: Įžūli žmogžudystė. Dingęs be žinios. Pradėk nuo merginos. Moteris ežere. Ispaniškas kraujas. Auksinis karalius. Perlai - tai nemalonumai.

Minkšti viršeliai, 303 psl. Serija ''Nuotykių biblioteka''.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (334)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (7434)