Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Lapių slėnis

10.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
978-609-01-3323-1
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Mano slėnis, – galvojo jis, – mano ola.
Kelią į ją parodė lapė, todėl jam tuojau šovė į galvą, kaip pavadins šį žemės lopinėlį, kuris nuo šiol priklauso vien jam: Lapių slėniu.
Tai skamba paslaptingai ir sykiu neįprastai.
Lapių slėnis.
Jis patenkintas apžiūrėjo savo darbą. Niekas nepastebės, kad čia yra landa į olą. Jo slėptuvės niekada niekas neras. Ir jis dažnai čia bus ir galbūt dar išplės landą, sutvirtins olos sienas ir pasidarys slėptuvę visiems laikams.

Saulėtą rugpjūčio dieną automobilių aikštelėje, vidury laukų, Vanesa laukia vyro, kuris trumpam nuėjo pavedžioti šunį. Užsigalvojusi nepastebi, kaip artėja automobilis. Kai Metjus grįžta su šunimi, Vanesa jau dingusi be pėdsakų. Pagrobėjas Rajanas užrakino ir paslėpė moterį urve, palikęs maisto savaitei, tačiau jis netrukus sulaikomas dėl kito nusikaltimo, dar net nespėjus pareikalauti išpirkos...

Praėjus trejiems metams, taip ir neatskleidęs paslapties dėl Vanesos pagrobimo, Rajanas paleidžiamas iš kalėjimo. Ar Vanesai pavyko išsigelbėti?

Tai daugiau nei paslaptingas romanas, tai psichologinis trileris, kuriame Charlotte Link sužavi meistriškai vystydama siužetą ir kurdama įvairialypius veikėjų paveikslus.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (16)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (7454)