Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Paskutinis nusileidimas

12.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786094668265
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
420
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tai svarbiausias skrydis, į kokį tik ji kada nors leidosi. Likusį jos – ir lėktuvo keleivių – gyvenimą nulems tai, kas nutiks jo metu.
Po konferencijos septyni didžiulės kompanijos vadovai sėda į privatų lėktuvą, pasiruošę Kalėdoms sugrįžti namo. Pagaliau atėjo laikas lengviau atsikvėpti. Jie ištiesia kojas, nuleidžia akis į knygas ir telefonus. Lėktuvas atsiplėšia nuo žemės.
Bet jie skrenda ne įprastu maršrutu. Lėktuvas pasuka į rytus, virš Atlanto vandenyno.
Įtampa dar labiau išauga, kai per garsiakalbį pasigirsta pilotės balsas. Ji teigia, kad tarp septynių keleivių sėdi žudikas. Ir šis lėktuvas, nepasiekęs kelionės tikslo, rėšis į Atlanto vandenis, nebent žmogžudys prisipažins įvykdęs nusikaltimą.
Prasideda nenuspėjamas, pavojingas psichologinis žaidimas ore. Kompanijos vadovai pripratę prie derybų įtemptomis aplinkybėmis. Bet kaip bus šįkart, kai ant kortos pastatytos jų pačių gyvybės? Ir ar moteriai, sėdinčiai prie lėktuvo vairo, pavyks laimėti žūtbūtinę kovą už teisingumą savo šeimai?
„Šiurpinanti knyga, nuo kurios sunku atsitraukti.“ – Daily Mail
Alex Lake – Šiaurės Vakarų Anglijoje gimęs, šiuo metu JAV gyvenantis rašytojas, tarptautiniu mastu išgarsėjęs dėmesį prikaustančiais psichologiniais trileriais. „Paskutinis nusileidimas“ – aštuntoji Alex Lake slapyvardžiu pasirašančio autoriaus knyga ir pirmasis jo trileris, pasirodantis lietuvių kalba.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (296)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (7436)