Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Įstaigų veiklos dokumentavimas

9.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955695790
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tai naujoji mokomosios knygos „Įstaigų veiklos dokumentavimas“ laida, papildyta naujovėmis, patvirtintomis Lietuvos archyvų departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės generalinio direktoriaus įsakymais.
Pirmajame skyriuje apžvelgiama dokumentų valdymo raida Lietuvoje, pradedant rašto istorine raida ir baigiant dokumentų valdymo po nepriklausomybės atkūrimo padėties aptarimu. Antrajame nagrinėjamas įstaigos dokumentų valdymo organizavimas, aptariama dokumento sąvoka ir dokumentų skirstymas į grupes pagal įvairius požymius bei dokumentų vienodinimo pagal formą ir informacijos sudėtį privalumai. Trečiajame pristatoma veiklos dokumentų sistema ir dokumentų valdymo teisiniai pagrindai, nagrinėjami dokumentų rekvizitai ir kt.
Ketvirtajame aiškinama, kaip rengti veiklos dokumentų sistemą sudarančius teisės aktus, tvirtinamus teisės aktais ir įstaigos rengiamus dokumentus. Penktasis skyrius atskleidžia dokumentų tvarkymo ir apskaitos, o šeštasis – elektroninių dokumentų valdymo procedūras. Septintajame skyriuje pasakojama apie Lietuvos archyvų sistemą, apie įstaigos archyvo darbo organizavimą, taip pat pateikiama žinių apie dokumentų saugojimų reikalavimus bei terminus. Paskutiniajame – aštuntajame – skyriuje rašoma apie elektroninių dokumentų saugojimo taisykles. Pabaigoje skaitytojai ras trumpą dokumentų valdymo terminų žodynėlį ir per penkias dešimtis veiklos dokumentų pavyzdžių.
Ši knyga skiriama aukštųjų mokyklų studentams, tačiau bus naudinga visiems dirbantiems su įvairaus turinio dokumentais.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (228)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (1534)