Konservavimas yra vienas iš pagrindinių produktų išlaikymo būdų. Taip galima ne tiktai išlaikyti savo rankomis išaugintas žemės gėrybes, bet ir paruošti atsargų ilgesniam laikui, sezono metu įsigijus produktų mažiausiomis kainomis. Glaustame žinyne, pateikiama devyniasdešimt pačių populiariausių būdų, kaip pasigaminti konservų namuose.
Naudodamiesi šiuo žinynu sužinosite, kaip įsigyti atsargai vaisių ir daržovių, mėsos ir žuvų, išmoksite pasiruošti aromatingų marinatų.
Visos procedūros čia išsamiai aprašytos, todėl šia mažąją enciklopedija galėsite naudotis kaip receptų žinynu, kurį pravartu visada turėti savo namų ar vasarnamio virtuvėje. Vadovaudamiesi kiekvienu receptu garantuotai gausite reikiamą rezultatą.