Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Begalinė istorija

6.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955246015
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
480
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vokiečių rašytojas Michaelis Endė (1929–1995) Lietuvoje žinomas kaip kelių leidimų susilaukusios knygos „Momo“ autorius. Knygoje „Begalinė istorija“ pasakojama apie berniuką Bastijaną, kuriam teko misija išgelbėti pasaulį nuo bėdos – fantazijos nykimo, pilkinančio pasaulį. Prieš pasiekdamas šį gražų tikslą Bastijanas patiria daug kvapą gniaužiančių nuotykių su stulbinančia išmone autoriaus sukurtame pasaulyje. Kai nuo peštukų slėpdamasis Bastianas Baltazaras Buksas aptinka seną knygą „Begalinė istorija“, nė neįtaria, kokie netikėti nuotykiai jo laukia. Ėmęs skaityti jis atsiduria užburtoje karalystėje, kurioje sutinka drakonų, vienaragių, milžinų ir kitų fantastinių būtybių. Bet kur kas įspūdingiau tai, kad jis pats tampa skaitomos knygos herojumi! Deja, Fantazijos šaliai gresia neįsivaizduojamas pavojus ir vienintelis Bastianas gali ją išgelbėti. Jei jam nepavyks – Fantazijos šalis išnyks. Bet keliauti tolyn labai pavojinga, iš Fantazijos šalies jis gali ir nebegrįžti... Ši knyga skirta skaitytojams nuo 10 metų. Ji padeda suvokti, kaip mus keičia pasakojimai, knygos ir kokie jie svarbūs mūsų gyvenimui, tačiau kartu skatina nuo tikro gyvenimo nesislėpti išgalvotoje realybėje;
Skatina vaikus netikėtose situacijose nepasiduoti nerimui, baimei, susidūrus su iššūkiais auginti savo atsparumą; Skatina pasitikėjimą savimi ir savo jėgomis.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (235)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4790)