Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Gėlės-žemės džiaugsmas

2.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šalyje dažnai girdime visuomenės raginimus - griežtinti įstatymus, didinti baudas, stiprinti kontrolę, nes gamtosaugos baruose neva daug blogio. Tiesiog žmonės blogi labiau pastebi nei gėrį, o iš tiesų gerio ir grožio pavyzdžių gamto saugos srityje yra daug.

Kviečiu visus savo gyvenamoje aplinkoje, darbo, darželio, mokyklos teritorijoje kurti grožį, lygiuojantis į esamus pavyzdžius: D. ir R. Norbuty, G. Franskevičienės, D. ir A. Lupeikų, B. Petrylaitės, A. ir R. Tenių gražiausių sodybų šeimininkų, AB Akmenės cementas", AB Kalcitas" Naujo- sios Akmenės darželių-mokyklų „Buratinas", „Atžalynas", lopšelio-darželio „Žvaigždutė" teritorijas - tai tikri meno kūri niai, per keletą metų sukurti ir išpuoselėti darbščių šeimininkų rankų.

Kas žmogų auklėja? Kiek daug įvairiausių institucijų! Tėvai, mokytojai, knygos, visuomenė, visa aplinka, sąlygos, darbo- vietė, menas... Būtų be galo gera, kad galėtume savo ranko- mis ir jėgomis sukurti sau ir ateities kartoms gražius akiai ir sielai poilsio kampelius prie vandens arčiau savo miestų, miestelių ir gyvenviečių.

Sėkmės visiems, kuriantiems grožį ir gėrį savo gimtinėje!

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (40)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (2624)