Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

5 šv. Ignaco kelio etapai: žmogaus tapsmas. Kelionių knyga

12 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786098197457
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ignaco keliu vadinamas 670 km kelias nuo Lojolos iki Manresos. Jį 1522 m. nukeliavo Injigas – būsimasis šv. Ignacas, mūsų dienomis juo eina vis daugiau piligrimų. 2022-aisiais minėtos 500-oios Ignaco kelio metinės.

Keliaudami per šios knygos puslapius pažinsime, kaip susiformavo šis žmogus, laikomas viena iš stipriausiai pasaulio istoriją paveikusių asmenybių. Kiek įmanoma atsitraukę nuo įprastų išankstinių Ignaco paveikslų, žvelgsime į žmogų jo aplinkoje, kad suprastume, kaip karštakošis baskų peštukas įkvėpė didžiausią pasaulyje edukacinį projektą ir tūkstančiams žmonių tapo dvasios mokytoju.

Kaip įprasta serijoje „Šventoji Ispanija", knygą sudaro du tomai: Ignaco kelio vaizdais iliustruota pagrindinė knyga, skirta pradėti keliauti dar nepakilus iš mėgstamo krėslo, ir Praktinis gidas, kuriame pateikiamas piligrimų kelio etapų sąrašas, trumpi lankytinų vietų aprašai ir kita naudinga informacija.

Arkivyskupas Lionginas Virbalas, SJ, parašęs šios knygos įžangą:

„Štai dar viena knyga – drąsiai galiu sakyti – ypatinga. Tai pirma šio šventojo biografija, parašyta lietuvės, gerai pažįstančios didžiųjų Ispanijos šventųjų epochą ir juos išugdžiusią Ispanijos žemę. Bet dar svarbiau, kad joje, atrodo, pats Ignacas paima už rankos ir veda per jam reikšmingas vietas, supažindina su brangiais žmonėmis.

Linkiu keliauti su šv. Ignacu – ir solidžios monografijos puslapiais, ir, atsivertus Praktinį gidą,– po Ispanijos žemę. Tikiu, kad ši kelionė ne tik supažindins su šiuo neeiliniu šventuoju ir apdovanos jo paliktais dvasiniais lobiais, bet ir pakvies skaitytoją apmąstyti savo patirtį, taip pat taps pagalba jo paties gyvenimo kelionėje."

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1079)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11025)