Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Didysis astrologinis 2007 mėnulio kalendorius

2.20 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

2007-ieji – ypač aktyvaus, optimistiško ir kupino energijos Ugninio šerno metai. Todėl, pagal astrologės Nijolės V. Wolmer sudarytą Didįjį astrologinį 2007 mėnulio kalendorių, šie metai bus džiaugsmingesni, aktyvesni ir atviresni nei praėjusieji.

Įkvėpimas, entuziazmas, draugiškumas, plati mąstysena, bet ne lengvatikystė – šių metų sėkmės paslaptis. Metai žada būti kupini netikėtumų, todėl reiktų pasiruošti greičiau reaguoti, priimti sprendimus ir nevėluoti. Reikėtų vengti nereikalingos agresijos ir neatsargių juokų.

reklama
Adnet media iconAdnet media icon
2007-ieji žada daugiau galimybių mėgstantiems keliauti, pasiilgusiems nuotykių. Taip pat tai geri metai sporto įgūdžiams lavinti, karjerai daryti, aukštajam mokslui, politikai, turizmo veiklai, reformoms švietimo, socialinėje srityse, tarptautinio bendradarbiavimo bei kultūrinių mainų plėtrai. Didžiulę naudą duos pastangos ugdyti dvasingumą, naujai suvokti bei diegti žmogiškąsias vertybes.

Vis dėlto tai ne tik naujų šviesių lyderių, bet ir avantiūristų kilimo laikas – metai marguos ryškiomis asmenybėmis, įvairiais pasiūlymais ir provokacijomis. Galimi vėl gausėjantys kariniai konfliktai, maištai valstybių viduje ir separatistiniai judėjimai. Metų neramiausios stichijos – vanduo ir ugnis, todėl galimi dažnesni nei visuomet gaisrai, liūtys, audros, potvyniai ir sprogimai.

Ypač sėkmingi 2007-ieji turėtų būti oro bei ugnies stichijų zodiako ženklams. Visiems kitiems teks pasitelkti optimizmą ir plačią šypseną norint prisikviesti sėkmę.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (772)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11721)