Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!
1.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Turinys: Statytojai Atalidai. Atradėjas Karlas Humanas. Organizatorius Teodoras Vigandas. Pirmadienis, 1878 rugsėjo devintoji diena, saulė dar tik teka, o Karlas Humanas jau kopia į pilies kalną. Tik keturiolika darbininkų lydi jį, kadangi prieš kelerius metus, aplankęs Trojoje Šlimaną, Humanas suprato, jog Šlimano metodas - pradėti kasinėjimus iš karto didelėmis jėgomis, - švelniai kalbant nėra labai geras; kasinėjimų vadovui sunku stebėti ir kontroliuoti darbininkus, be to, ne visada pavyksta taip paskirstyti darbą, kad jie vienas kitam netrukdytų. Ir dar - kol kasinėjimų tikslas nėra galutinai aiškus, negalima iš karto išrausti dideliu plotus.

Būklė-labai gera, bet truputį patrinti viršelio kampučiai, o šone ten, kurs sueina puslapiai yra nedidelė ruda dėmelė. Patrinti tik aplanko kraštai.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (145)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11718)