Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Kitoks pasaulis. Magijos ir okultizmo paslaptys

15.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955464211
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knyga "Kitoks pasaulis. Magijos ir okultizmo paslaptys" skirta tiems, kurie domisi senovės kultūra, bibliniais tekstais bei jų simbolių aiškinimais, magijos ištakomis, tipais ir prasmėmis, pomirtiniu gyvenimu, jo pasaulio "gyventojais", slaptingomis žmogaus galiomis, apie kurias dažniausiai nutylima...
Ši knyga - tai duoklė mistiškajai gyvenimo pusei, kurią dar tik pradedama tyrinėti.Magijos ir okultizmo paslaptys" sudaryta iš šešių pagrindinių skyrių, iliustruota senaisiais simboliniais piešiniais, kurie dėl savo savarankiškos ir išskirtinės reikšmės yra labai svarbūs: skirti ne vien tik iliustruoti, o kur kas labiau - papildyti tekstą. Juk visi okultiniai mokslai (pavyzdžiui, astrologija, chiromantija, alchemija, Kabala) turi specialias okultines išraiškos priemones.
Knygoje kalbama apie anapusinį pasaulį bei slaptingasias žmogaus pasąmonės galias( užkalbėjimus, būrimo metodus, kerėjimus, raganavimą bei apsaugos amuletus, talismanus), pusiausvyros ir harmonijos dėsnius, amžiną gėrio ir blogio sąveiką.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (536)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (318)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11731)