Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Merginos kerai

2.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Aprašymas

„Trokšti įsilieti į išrinktųjų bendraamžių grupę? Ruošiesi į pasimatymą? Verkiant reikia patarimo dėl karjeros? Negaluoji, o gal subjuro nuotaika?“ - klausiama knygoje. Na, kam nebūna, ar ne? „Nėra tokios tavo gyvenimo srities ir tokios padėties, iš kurios šioje knygelėje pateikti burtai negalėtų išgelbėti! Namie ir mokykloje, draugaujant ir įsižiebiant meilei ši knygelė - puiki pagalba!“ - viliojančiai garantuojama knygoje. Oho. Nevalingai griebiu knygelę nuo lentynos ir štai - po minutės kitos aš jau prie kasos: žadamas išsvajotas gyvenimas už kiek mažiau, nei 27 litus. Kas nesusiviliotų?

Tačiau tenka nusivilti. Viliojantys užrašai ir patrauklus viršelis kiek prasilenkia su teisybe. Knygos pradžioje papasakojama apie burtų ir raganystės istoriją, vėliau paliūdima, kad šiuolaikiniame pasaulyje magijos liko mažai. Na, o nuo 20-to puslapio prasideda žingsnis į svajonių gyvenimą. Netverdama smalsumu skaitau visus knygeles burtus. Ech… Rodos čia kažkas ne taip. Pirmasis burtas pataria, kaip palengvinti mokyklines užduotis. Išsamiai parašyta, kaip reikia pasidaryti tokią košytę, o paskui ją uždrėbti ant mokyklinių užduočių, sąsiuvinių, vadovėlių. Na, atleiskit, tamstos, bet nelabai įsivaizduoju, kaip po šio burto atrodys mano taip tausojamos mokymosi priemonės. Gal geriau nereikia.

Taigi, taip beanalizuodama knygą, nė nepajutau kaip ją užverčiau. Ką? Jau viskas? Neradau nei vieno įdomesnio burto. Na, arba prieinamesnio. Visiems atlikti reikia arba kokių nesuprantamų vaistažolių, augalų (pas mus, Lietuvoje, tikrai tokių neįsigysi), arba gana didelių išlaidų (žlugo viltys už 27 litus gyventi laimingai). Tačiau kelis burtus visgi išbandžiau. Nors ir kaip nuoširdžiai ieškojau neaiškių vaistažolių, pirkau krūvas smilkalų ir žvakių ir taip ilgai laukiau, kol „trečią mėnesio dieną, skaičiuojant nuo paskutinės lietingos dienos, kai naujai pražydės gėlė tavo darže, švelniai surink nuo jos rasą ir išlaikyk į nakties pilnaties“ - nieko nepavyko. Nepasijutau nei populiaresnė, nei protingesnė ar gražesnė. Taigi, trumpai galiu pasakyti, kad knygoje vilioja tik labai dailios nuotraukos ir... slaptas burtas 114-tame puslapyje. Nežinau, kaip jus, bet mane išties kiekvieną dieną džiugina gražus pačios pasidarytas raganiškas paveikslėlis, kuriame saugau vasaros nuotaiką.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11699)