Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Reiki. Prisilietimo paslaptis

35.00 €
+1.75 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786098050165
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Savo struktūros atžvilgiu Reiki yra ateities gydymo metodas. Jis skirtas išaiškinti energines informacines priežastis, sukeliančias vienokią ar kitokią problemą, vis vien, ar tai pablogėjusi sveikata, ar žmonių tarpusavio santykiai, ar likimas. Reiki metodo privalumai – galimybė išsigydyti pačiam ir padėti išgyti kitiems, šio metodo paprastumas ir saugumas, taip pat neabejotinai taurinanti įtaka. Reiki gydovu gali tapti kiekvienas žmogus, amžiaus apribojimo čia nėra. Knyga skiriama plačiam skaitytojų ratui.

Knygos Reiki – prisilietimo paslaptis autorė Olga Potiomkina gimė Leningrade, baigė Leningrado universiteto chemijos fakultetą, maždaug penkiolika metų dirbo mokslinių tyrimų institutuose, tarp jų ir Talino eksperimentinės medicinos institute. Mokslininkės patirtis ir domėjimasis tuo, kas dar nepažinta, paskatino ją imtis jogos ir Reiki. Tapusi meistre, Olga Potiomkina Taline įkūrė Reiki mokyklą, kurioje suteikė iniciacijas beveik tūkstančiui žmonių. Reiki – tai metodas, kurį galima drąsiai pavadinti ateities gydymo technologija, – yra įsitikinusi Olga Potiomkina.
Knygą Reiki – prisilietimo paslaptis galima vadinti vienu iš geriausių Reiki vadovėlių, joje skaitytojas ras atsakymus į klausimus, susijusius su Reiki poveikio mechanizmu, to poveikio reikšme sveikatai, erdvei ir likimui.
Olga Potiomkina įkūrė netradicinę Reiki liniją Mercar, yra Mercar meistrė. Šioje knygoje ji pateikia išsamų Reiki apibūdinimą, atskleidžia, paaiškina ir tokias šio metodo gilumines slaptis, kurių tradicinės Reiki linijos meistrai neatskleidžia.
Analizuodama skirtumą tarp tradicinių ir netradicinių Reiki linijų, autorė įtikinamai parodo, kad principinio skirtumo tarp jų nėra, nes Reiki metodo pagrindas – tas pats mechanizmas, leidžiantis universaliąją Visatos energiją perduoti per energijos kanalą, per gydovą.
Skaitytojams prieš akis atsiskleidžia už įprasto pažinimo ribų esantis stebuklingas pasaulis, ši knyga jiems leidžia prisiliesti prie būties paslapčių, sužinoti, kokia paprasta ir viską aprėpianti yra Reiki galia, kaip ji padeda išspręsti bet kurią, net pačią sudėtingiausią mūsų gyvenimo situaciją ir problemą.

Knygos lietuviškas leidimas yra papildytas nauja knygos dalimi: PASAULINĖ AKCIJA – ŽMONIJA PRIEŠ VĖŽĮ ARBA 8 DIENOS ROJUJE

Skaitydami šią knygą, neklauskite: Kodėl?.. Paprasčiausiai skaitykite taip, kaip klausotės muzikos arba gėritės saulėtekiu.
Nebūtina sekti įvykių chronologija ir stengtis logiškai suprasti jų savitarpio ryšį.
Po išoriniu pasakojimo audiniu slypi po truputį įjungiamos energinės informacinės matricos, padedančios nuosekliai griauti vėžio energinius informacinius pagrindus.
Visa, ko jus prašome, tai perskaityti, iškirpti Margi simbolius ir po vieną išdalinti artimiesiems. Šį simbolį gali nešiotis bet kurio amžiaus žmonės, gali ir vaikai, ir senukai, taip pat tie, kurie šios knygos nėra skaitę, ir tie, kurių, laimė, nėra ištikusi ši bėda.
Pagal Visatos dėsnį informacija sklinda erdvėje. Tame procese žmonių vaidmuo svarbus ir toli gražu ne paskutinis, tiesiog mes šio vaidmens nesuvokiame taip plačiai ir taip giliai, kaip yra iš tikrųjų.
Daugiau kaip dešimt tyrinėjimų ir praktikos metų leido man sukurti metodą, kurį pavadinau IMA – informacinių matricų ir energinių informacinių projekcijų metodu, padedančiu atsekti informacinę ligų priežastį. Tai, kad bet kuri liga turi informacinį pagrindą, ne mano susigalvojimas, tai buvo parašyta prieš daugelį amžių: eilutė iš Jono evangelijos Pirmiausia buvo Žodis... visiškai akivaizdžiai nusako šį teiginį.
Senovėje dar ir taip žiūrėta į išgijimą: Nuo ko susirgai, tuo ir gydykis, vadinasi, ligos priežastį galima ir būtina gydyti pasitelkus informaciją. Tuo remiasi IMA, o IMA principais remiasi jums siūlomas ekskursas į nežinomus, tačiau kiekvieno žmogaus turimus savo pačių visatos pasaulius.
Malonaus ir naudingo skaitymo!!!

Olga Potiomkina

INTERVIU SU SAVIMI
Mano gyvenime nebuvo stebuklų, į mane netrenkė žaibas, nepatyriau klinikinės mirties, nebuvau susitikusi su dvasiomis, taigi nebuvo jokių įvykių, po kurių atsiranda nepaprastų gebėjimų. Aš neieškojau išsigydymo per netradicines praktikas, tad vienintelis dalykas, atvedęs mane į Reiki, – tai pažinimo troškulys.
Kartą mano kaimynė teta Ania pasisiūlė mane išmokysianti užkalbėjimų, kuriuos jai perdavusi jos motina. O jos motina buvo žiniuonė, vienintelė daktarėlė savo kaimo žmonėms ir jų naminiams gyvuliams atkampiame Baltarusijos kaimelyje. Ji garsėjo kaip išmani žoliautoja ir kaimo magijos žinovė, mokėjo gydyti maldomis ir užkalbėjimais. Iš smalsumo aš sutikau. Persirašiau žodžius. Netrukus pasitaikė proga kaimo magiją išbandyti. Mano pažįstamas susirgo rože. Jautėsi nekaip: temperatūra kone keturiasdešimt, koja apimta uždegimo, jos oda nupūslėjusi. Pasiimu sąsiuvinuką, sukalbu užkalbėjimą, – kaip mane mokė, taip viską ir darau. Ir įvyksta stebuklas. Raudonis tiesiog akyse išblanksta, kitą dieną iš odos dingsta pūslelės. Trečią dieną tasai žmogus jau, galima sakyti, sveikas. Kaip? Kaip tai galėjo atsitikti?! Juk aš tik išpoškinau tekstą... Šis įvykis pakeitė visą mano gyvenimą. Nusprendžiau rasti atsakymą į tą klausimą: KAIP?
Pertvarka atidarė šliuzą, ir šalį užplūdo iki tol draudžiamų žinių ir ezoterinių praktikų lavina. Pasidarė galima viskas: praktikuoti jogą, ekstrasensoriką, hipnozę. Atsirado daug norinčių tapti ekstrasensais, į sales susirinkdavo tūkstančiai žmonių, o prie televizorių ekranų – milijonai. Informacijos gausybėje buvo lengva pasimesti, tačiau man rasti Mokytojus pasisekė. Daoizmo jogos pagrindai, kuriuos išdėstė B. Boičenko ir J. Grigorjevas, sudarė galimybes atverti duris į vidinę visatą, padėjo žengti pirmuosius žingsnius į savęs pažinimą. Tada ir suvokiau, kad kuo daugiau atiduodi, tuo daugiau gauni. Ta prasme alternatyvusis gydymas – idealus tiek energetikos, tiek ir dvasios ugdymo metodas. Informacinė medicina, naudojimasis poliariškumu, ekstrasensorika, mentaliniai gydymo būdai, biolokacija – ir štai susikrovė šūsnis diplomų ir begalė klausimų, klausimų...
Kiekvienas iš mano išstudijuotų metodų turėjo ir gerųjų, ir silpnųjų pusių, reikėdavo derinti, ieškoti, beje, ieškoti ir apsisaugojimo būdų. Juk, tiesą sakant, energijomis ir informacija mes naudojamės apčiuopomis ir negalime proceso pakankamai kontroliuoti.
Norėjosi turėti metodą, kuris būtų ir universalus, ir drauge paprastas. Kai gavau pirmąją Reiki iniciaciją, supratau – štai to ir ieškojau! Reiki atvėrė man duris į alcheminę Kūrėjo laboratoriją. Pirmosios iniciacijos metu aš skridau tarp žvaigždžių Reiki spindulyje, suvokdama universalią jo galią. Praktikuodama supratau, kad Reiki apima viską, į ką iki šiol buvau gilinusis, turi universalią saugumo techniką, pasižymi stebėtinu lakoniškumu ir paprastumu, už kurio slypi Kūrėjo Išmintis. Dabar nebeklausdavau savęs: Kaip gali be pėdsakų praeiti ūminis radikulitas po to, kai aš penkiolika minučių palaikau rankas ant ligonio juosmens? Jau žinojau – KAIP.
Buvau tikra, kad teoriškai su Reiki galima išgydyti bet kurį negalavimą. Tačiau praktikuojant pasirodydavo, kad išgyjama ne visada. Ir vėl pasinerdavau į ieškojimus. Pažinti Visatą. Tik pažinti! Vienas po kito iškildavo rimti konceptualūs klausimai. Pavyzdžiui, jeigu Jėzus gydė naudodamasis Reiki, tai kodėl žmonėms tos žinios buvo atskleistos tik prieš šimtą metų? Ėmiau gilintis į žmogaus evoliucinio vystymosi temą. Galiausiai susikūrė ezoterinės filosofijos mokykla. Teko palikti Eksperimentinės medicinos institutą, kur pradirbau dešimt metų, ir imtis mistikos kaip mokslo. Esu įsitikinusi, kad mistika – tai mokslas, iš visų mokslų seniausias, mistiką savo labui dar turėsime atskleisti, o Reiki praktika pasidarys tokia pat tradicinė Drauge su savo nuostabiaisiais mokiniais gilinausi į ezoterinę pasaulio tautų išmintį, mes meditavome ir atskleidėme sau daug nuostabių dalykų, daug stebuklų sukūrėme savo rankomis, būdami Reiki sraute, kurį iš tiesų galima pavadinti Dieviškosios palaimos srautu. Todėl įsitikinimas, kad Reiki metodas prieinamas visiems, kad kiekvienas žmogus privalo šį metodą įvaldyti, tapo principine mano pozicija.
Laikau save netradicinės Reiki linijos meistre ir propaguoju galimybes Reiki derinti su kitais manualinio gydymo būdais, naudojimąsi ne tik trimis daktaro Usui simboliais, bet ir visais geriausiais kitų meistrų šioje srityje pasiekimais.
Atrodytų, kad šio metodo universalumas visiems Reiki gydovams turėtų suteikti vienodą gydymo gebėjimą. Praktika rodo, kad yra ne taip. Reiki teorija teigia, kad gydovas yra tik kanalas, tai kodėl vieno žmogaus kanalas turi daugiau galios negu kito? Ieškodama atsakymo, suvokiau, kad būtina nuolatos pačiam dvasiškai tobulintis ir valytis, – tai savo ruožtu bus galingas pastūmėjimas plėsti sąmonę, gebėjimą išeiti į Visatos informacinį lauką. Gydovo arba meistro asmenybė, jo dvasinis potencialas labai svarbūs Reiki perduodant arba inicijuojant. Klausimas: Kas jūsų meistras? yra visiškai ne tuščias. Jis atliepia liaudies išmintį: Pasakyk man, kas tavo draugas, ir aš pasakysiu, kas tu. Ligonio išgydymas priklauso nuo gydovo išsiugdytos dvasios ir tyrumo, taip pat nuo to, kiek pacientas gydovu pasitiki.
Apmąstymai ir tyrinėjimai leido išvystyti IMA (informacinių matricų) metodą. Šio metodo laikantis, vidinė žmogaus erdvė greičiau atsikrato įtampos, kurią sukūrė negatyvios energinės informacinės matricos ir projekcijos. Vadinasi, tai raktas gydant karmines ligas ir chroniškas ligas, susijusias su giminės psichinėmis traumomis.
Lengvumo ir laisvės pajautimas, pasitikėjimas rytojumi, gilus dabarties įvykių suvokimas, begalinis džiaugimasis kiekviena būties akimirka – tai neįkainojamas Reiki praktikos rezultatas ir laidas, kad galima sukurti geresnę visuomenę už tą, kurioje gyvename.

Reiki, kaip kiekvienas gyvas metodas, vystosi, rodydamas vis platesnes pritaikymo galimybes ir būdus. Tasai universalus metodas padeda ne tik gydyti, bet ir plėsti akiratį, gauti žinių per intuicijos kanalą, jis sukuria puikią terpę atsiskleisti ir tobulintis.
Per pastaruosius trejus metus, praėjusius nuo knygos Reiki – prisilietimo stebuklas išleidimo, susikaupė daugybė praktinės ir teorinės medžiagos, kuri pateikiama šioje knygoje. Joje taip pat yra skyriai, kuriuose aptariama Reiki istorija ir jos fundamentalūs pagrindai, kad nuostabųjį Reiki metodą skaitytojas suvoktų kuo visapusiškiau.
Dėkoju visiems anos mano knygos skaitytojams, ypač tiems, kurie pakomentavo, paprašė patarimo, išsakė savo nuomonę arba tapo mano mokiniais.
Reiki – Meilės spindulys, nukreiptas į šviesią ateitį, patikimai nušviečiantis kelią tobulumo link. Reiki metodas turi absoliučią saugumo techniką, yra elementariai paprastas naudojimosi atžvilgiu ir ekonomiškas laiko atžvilgiu.

HIMNAS ŽMOGUI
Žmogau, iš kur tu atėjai? Su kuo susijęs tavo gimimas? Kieno galinga valia ir išmanios rankos nulėmė šį aktą – tavo atsiradimą šiame pasaulyje, o paskui gyvenimą jame ir išėjimą į kitą gyvenimą arba į nebūtį? Ar esi savarankiškas margaspalviame gyvenime, ar statistas Visatos pjesėje? Ką žinai apie savo gebėjimus ir galimybes? Ar tu šapelis, virpantis nuo vėjelio dvelksmo, ar titanas, kuriam paklūsta stichijos? Ar yra ribos tavo tobulėjimui? Nerasdami atsakymo į tuos klausimus, mes sakome, kad žmogus kilęs iš beždžionės arba kad žmogų sukūrė Dievas.
Mūsų galimybės čia, Žemėje, mums atrodo labai ribotos, mes beveik neįsileidžiame minties, kad patys esame susiję su Kūrimu. Tačiau yra būtent taip. Esame kilę iš Dievo kaip Dievo kūrybos akto rezultatas, kaip Jo pirmapradžio kūrybinio impulso įgyvendinimas, mes – savanoriškas Dievo pasiaukojimas.
Kur surasti atsakymą, kaip tai įvyko? Į kokį šaltinį kreiptis? Toksai šaltinis yra, ir ieškoti jo nereikės, nes tas šaltinis – kiekvieno žmogaus širdis.
Mes gyvename Saulės sistemoje, skendime Saulės spinduliuose ir žinome, kad Saulė – gyvybės šaltinis, ji skleidžia ir šviesą, ir šilumą, be kurių būtų neįmanomas žmonių, augalų, gyvūnų, gamtos egzistavimas. Aplink Saulę sukasi Žemė – mūsų namai, mūsų Motina, kaip kartais švelniai ją vadiname. Žmogaus gyvasties šaltinis, mūsų vidinė Saulė yra širdis. Negalima žmogaus širdies laikyti tik organu, atsakingu už kraujo apytaką. Širdis yra organas, turintis pačią aukščiausią sąmonę. Širdyje slypi žmogaus siela, per širdį galima išeiti į paralelinius pasaulius ir erdves, širdyje yra sėklinis atomas, kuriame įrašyta visa informacija apie žmogų nuo jo atsiradimo pasaulyje akimirkos iki jo išėjimo akimirkos. Todėl, skaitydami įrašus savo širdyje, galime sužinoti viską nuo pasaulio sukūrimo iki jo grįžimo į ištakas. Sunkumas tėra vienintelis: tų įrašų kalba – tai Dievo kalba, o jai išmokti kartais prireikia ne vieno šimto gyvenimų.
Mums pasisekė, kad gyvename tokiu laiku, kai Dievas yra davęs mums raktą, kuris gali padėti suprasti Dievo kalbą kiekvienam žmogui. Tasai raktas – Reiki, universalios gyvybinės energijos spindulys.
XX amžiaus pradžioje Reiki metodas buvo žinomas kaip universali natūralaus išgydymo sistema, labiausiai taikoma gydymui liečiant rankomis. Peržengęs Japonijos sienas, Reiki metodas veržliai paplito po visą pasaulį, ir pasidarė aišku, kad tai ne tik alternatyvaus gydymo sistema, o kai kas daug daugiau. Tikriausiai Reiki galių dar niekas pasaulyje nėra galutinai pažinęs, tikriausiai jos nepažinios ir neišsenkamos kaip ir patsai Kūrėjas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (111)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11726)