Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Senovės Graikijos legendos ir mitai

22.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786090152393
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
526
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Senovės Graikijos civilizacija neretai vadinama vakarų kultūros lopšiu, o legendos ir mitai - vienas svarbiausių šios didingos civilizacijos palikimų, paveikęs ir moderniųjų laikų menus, literatūrą. Kone kasdien mūsų kalboje galime išgirsti iš mitų atėjusių pavadinimų, posakių; turbūt ne kartą girdėti: Trojos arklys, Achilo kulnas, Pandoros skrynia. Kokia jų istorija?

Ši išskirtinė klasikinių graikų legendų ir mitų atpasakojimų knyga su nuotraukomis atvers duris į turtingą, stebinantį ir nepaprastų žygių kupiną senovės Graikijos legendų pasaulį nuo pat jo sukūrimo. Supažindins su Olimpo dievais - galingais ir nemirtingais, tačiau kartu labai panašiais į paprastus žmones. Su didvyriais, įveikusiais dievų siųstus išbandymus, nukovusiais siaubingas pabaisas, ir su valdovais, stojusiais į kovą už tai, kuo tiki, bei patyrusius dideles tragedijas.

Nikolajaus Kuno „Senovės Graikijos legendos ir mitai“ - viena išsamiausių antikos mitų knygų lietuvių kalba. Mitai ir legendos joje pateikiami sujungti į atskirus ciklus.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (9)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11699)