Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Šios akimirkos jėga

4.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9955599057
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Minkštas viršelis
Puslapių skaičius:
240
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knygoje surašyti šių dienų dvasinio mokytojo Eckharto Tolle pokalbiai su jo vedamų seminarų dalyviais. Nagrinėjamos temos labai senos, tačiau amžinai aktualios: kaip išvengti kančios, kaip įprasminti santykius su žmonėmis, kaip apskritai suvokti esminius būties tikslus. Šios knygos negalima skaityti greitai - ją vis reikia atidėti, apmąstyti, pritaikyti savo gyvenimui. Tai didysis meditacijos bei savo galimybių atskleidimo vadovas. Tai knyga, prie kurios norisi nuolatos grįžti, nes grįžę įžvelgiame joje vis naujas gelmes ir naują prasmę. Ištikimų "Šios akimirkos jėgos" skaitytojų būrys vis didėja. Ši knyga jau vadinama šedevru. Ji kupina galios keisti mūsų gyvenimus, ji padeda mums atbusti ir suprasti, kas iš tiesų esame.

Būklė-labai gera, bet truputį palankstytas galinis viršelis, truputį palankstyti viršelio kampai, o 20 puslapių yra pabraukymai tušinuku.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11519)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (25)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11009)