Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Traukos dėsnis. Ką daryti, kad jis jums padėtų

30 €
+1.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Džeris ir Estera Hiksai nepaprastą Abraomo (Abraomu vardu pasivadino grupė Ne Fizinių būtybių) mokymą pradėjo skleisti 1986 metais. Paprasti, lengvai suprantami ir meilės persunkti žodžiai padeda mums geriau pažinti save ir galų gale prisiliesti prie savo Būties Šaltinio. Perskaitę šią knygą sužinosite nuostabaus amžinojo gyvenimo žaidimo taisykles, žaisdami patirsite nepaprastą jaudulį – kūrybiškai valdyti savo fizinę tikrovę. Pažinę galingąjį traukos dėsnį pagaliau suprasite, kodėl jums ar kitiems žmonėms nutinka tai, kas nutinka. Kuo geriau mokėsite valdyti savo mintis ir kreipti jas į trokštamus dalykus, tuo veiksmingiau galėsite naudotis sąmoningos kūrybos mokslo galimybėmis.
Planuodami vieną segmentą po kito, jūs mintimis kursitės savo ateitį – ji lauks, kol jūs ten atvyksite. O kreipdami dėmesį į savo jausmus, išmoksite derinti mintis su savo vidine esatimi ir tapsite leidėjais, kuriems lemta gyventi išsipildymų ir džiaugsmo kupiną gyvenimą.

Būklė-labai gera, bet truputį palankstytas galinis viršelis, nugeltęs priešlapio kraštas, o nuo knygos vidurio iki knygos pabaigos puslapių viršus buvo padrėkęs.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (4187)
User leila
leila
(914)
4187 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11028)