Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Žemaičių tautosaka (2 tomai)

7.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Pirmąją dalį tomą sudaro S. Daukanto XIX a. pirmojoje pusėje užrašyta dainuojamoji tautosaka ir individualioji poezija. Dainos pateikiamos dviem tekstais: pirmasis tekstas duodamas dabartiniais rašmenimis ir kiek paredaguotas, antrasis - nė kiek nekeistas. Antrame tome spausdinama pasakojamoji tautosaka (pasakos, sakmės, oracijos), smulkioji tautosaka (patarlės, priežodžiai, mįslės ir kt.) ir S.Daukanto pratarmė "Dainėms žemaičių".

Būklė-labai gera, bet patrinti abiejų tomų kampai, nugarėlės apačia ir viršus, truputį patrinta antro tomo priekinio viršelio apačia. Nelabai švarūs viršeliai nuo įsigėrusių dulkių.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11732)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11676)