Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Sielos istorijos

5.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955599159
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Minkštas viršelis
Puslapių skaičius:
232
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

JAV nacionalinės literatūros premijos laureato Gario Zukavo kūriniai kupini psichologizmo ir gilių įžvalgų. Jie padarė didžiulę įtaką mūsų kartos sąmonei. Visame pasaulyje skaitoma "Sielos buveinė" (The Seat of the Soul) pakeitė milijonų amerikiečių gyvenimą. "Sielos buveinėje" autorius svarsto, kaip penkių pojūčių ribų išplėtimas sukuria sielos ir asmenybės darną, kuri savo ruožtu padeda mums atskleisti nepaprastas kūrybines galias. O knygoje "Sielos istorijos" Garis Zukavas pasakoja, kaip tikroji dvasinė jėga įvairiopai veikia mūsų likimus.

Autorius taip pat aprašo savo dvasios evoliuciją. Jis nuoširdžiai kalba apie gyvenimo periodus, kai jį kamavo pavydas, valdingumas, baimė, pyktis, - žodžiu, visos emocijos bei būsenos, kurios išnyksta, kai ima busti sąmonė, kai mes suprantame, kad visata yra atjauti ir mus mylinti. "Sielos istorijos" pasakoja, kaip intuicija, harmonija, dalijimasis ir atlaidumas puošia žmonių gyvenimus. Puikiausia tai, jog šie pasakojimai pataria, kaip atrasti savo pačių sielos istorijas.

Penkiasdešimt du trumpus šios knygos skyrelius galite perskaityti iš karto arba lėtai, kas savaitę po skyrelį, - ir taip visus metus.

"Sielos istorijos" - išmintinga ir įkvepianti knyga.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (1117)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (11703)