Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!
5.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Straipsnių rinkinys yra skirtas kultūros vadybos, politikos ir sociologijos temoms, kuriose į kultūros reiškinius žvelgiama iš platesnių perspektyvų. Publikacijose, pasitelkiant skirtingus diskursus, teorijas bei kontekstus, analizuojamos įvairios šių dienų kultūros aktualijos, aprėpiančios tiek vizualiuosius, tiek atlikėjų menus, kultūrines industrijas, muziejų vadybos, medijų, popkultūros, dizaino politikos strategijas – nuo konkrečių valdymo modelių iki virtualaus bei skaitmeninio tipo organizacijų vadybos. Straipsnių autoriai – mokslininkai ir kultūros lauko tyrėjai, praktikai ir teoretikai, dauguma iš jų dėstantys Vilniaus dailės akademijos UNESCO kultūros vadybos ir kultūros politikos katedroje arba kitaip bendradarbiaujantys akademinėje bei projektinėje veikloje. Turinys: Lietuvos kultūros sektoriaus globalėjimo link. Medijų kultūra: instituciniai veiklos modeliai. Kūrybinės industrijos: ženklų gamyba ir vartojimas. Lietuvos šiuolaikinės dailės parodų kuratorių identitetas: nuo sudarytojo iki dailės lauko aktyvisto. Auditorijos plėtra šiuolaikinio meno centro praktikoje. Dizainas ir
nacionalumas: istorija, politika, mitai, strategijos. Kompleksiškumo teorija šiuolaikinio meno vadyboje: mitai ir galimybės.Projektinės veiklos planavimas ir valdymas kultūros organizacijose. Popkultūra: tekstas ir jo interpretacijos. Sprendimų galia: dailininkas ir rinka. Globalūs XXI amžiaus muziejai, SRGF ir Vilniaus kultūrinio planavimo retorika. Ilgalaikio darbo poveikis: keblus klausimas festivalių organizatoriams. Kultūros vadybininkų švietimas viešajame sektoriuje. Medijų politiko iššūkiai ir kontraversijos kultūros politikoje: konfliktai tarp privačių interesų ir pilietinės atsakomybės.

Labai neženkliai patrinti viršutiniai viršelio kampučiai.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (4038)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4492)