Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Laisvų žmonių bendruomenė?

5.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šįsyk kiek kitokia, tačiau ir vėl “plaukianti prieš srovę”. Ar mes dar turime pagrindą mūsų visuomenę vadinti laisva? Ar patys esame ir norime būti laisvi piliečiai, kurie prisiima atsakomybę už bendrąjį gėrį? Knygoje "Laisvų žmonių bendruomenė?" šie klausimai svarstomai, analizuojant “žmogaus teisių”, “demokratijos”, “tolerancijos”, “asmens orumo”, “sąžinės” ir “teisingo karo” sąvokas. Taip pat keliamas klausimas – ką šiandien reiškia kova už laisvę? Turinys: Žmogaus teisių pažadas - Ar teisių gali būti per daug??
Prigimtinio įstatymo tradicija. Prigimtis ir teisės? Teisė ir moralė.
Katalikų Bažnyčia ir žmogaus teisės. Demokratijos paradoksai -
Demokratijos pavidalai. Lygūs ir lygesni? Vartotojai ar piliečiai?
Katalikų Bažnyčia ir demokratija. Tolerancija ar kontrolė Tolerancijos metamorfozės? Pasaulietiška valstybė ir sekuliarizmo ideologija. „Pasidaryk pats“ visuomenė. Tolerancija ir naujakalbė.
Katalikų Bažnyčia ir religiijos laisvė. Vilties kontūrai? Teisuoliškumas ir ortodoksija? Sąžinė ir tiesa. Asmens orumas: retorika ir praktika? Teisingas karas ir artimo meilė.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11654)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4496)