Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Prieš korupciją: kalbos prieš Gajų Verį

10.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786099558158
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
720
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

70 m. pr. Kr. Romoje vyko plačiai ir garsiai nuskambėjęs teismas: Markas Tulijus Ciceronas metė iššūkį buvusiam Sicilijos provincijos vietininkui Gajui Veriui, siciliečių apkaltintam turto grobstymu. Jau pradėjęs sėkmingą karjerą, bet vis dar mažai žinomas žmogus stojo ne tik prieš įtakingą pareigūną, bet ir prieš teismuose karaliaujantį geriausią to laiko oratorių Hortenzijų, užtikrintai laimėjo bylą, pelnė didžiulę šlovę ir paliko ateities kartoms vieną žymiausių savo tekstų – Kalbas prieš Gajų Verį. Smalsus šių kalbų skaitytojas pastebės ne tik visu grožiu atsiskleidžiančią Cicerono iškalbą – šmaikštumą, ironiją, žodžių žaismus. Tai ir spalvingas Sicilijos vaizdų ir įvykių vėrinys – skaitytojas iš naujo atras istorija ir grožiu garsėjančią salą.

Būklė-labai gera, bet truputį patrintas priekinio viršelio apatinis kamputis, dviejų puslapių paraščių kraštuose yra po mažą rusvą dėmelę, vieno puslapio kraštas vienoje vietoje truputį palankstytas. Buvusio savininko spaudai užtepti baltai.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11654)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (4496)