Penktasis leidimas. Labai išsami knyga apie pokylių ir ne tik stalų ruošimą. Dalys: Sriubos, Priedai sriuboms. Paštetai ir rusiškieji pyragai. Padažai. Šaltieji mėsos ir žuvies valgiai. Jautiena. Veršiena. Aviena. Kiauliena. Žvėriena. Naminiai paukščiai. Žuvys. Priedai daržovėms. Daržovės. Miltų ir kiaušinių valgiai. Pudingai ir leguminai. Šalti leguminai. Kremai, drebičiai, šaltėsiai (ledai) ir plombiras. KOmpotai ir žalumynai (salotai). Duonos ir pyragų kepimas. Gėralai, likeriai ir antpilai. Pieno dirbiniai. Maistas, patarimai. Iliustruota. Nurodyta maisto sudėtis ir kiek jo sunaudoja kūnas (mano pastaba - žmogaus organizmas) . 356 psl.