Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Katalikų bažnyčia ir nacionalinis klausimas Lietuvoje XIX a. antrojoje pusėje – XX a. pradžioje

3.45 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Knygoje atskleidžiama kapitalizmo įsitvirtinimo laikotarpiu katalikų bažnyčios socialinė pozicija, dvasininkijos požiūris į besiplečiantį nacionalinio išsivadavimo judėjimą. Aiškinama nacionalinės dvasininkijos formavimosi aplinkybės, jos nacionalinės veiklos pobūdis, programa. Išryškinami dvasininkijos idėjiniai prieštaravimai su pasaulietine inteligentija, klerikalų siekimo sutapatinti tautybė su katalikybe priežastys, taikstymosi su caro valdžia motyvai ir pan.

Būklė-labai gera, bet labai neženkliai palankstytas galinio viršelio viršutinis kampas, o galinio viršelio apačioje yra mikroįplyšimas.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11648)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (21123)