Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Savanorių žygiai (2 knygos)

5.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Kovų už Lietuvos nepriklausomybę dalyvių atsiminimų rinkinys. Šis dvitomis buvo išleistas 1937 metais Kaune. Lietuvių tauta, Didžiojo karo nuvarginta, be atitinkamo pasiruošimo, beginklė, pradėjusi savo sostinėje Vilniuje iš saujelės savanorių, sukūrė kariuomenę ir laimėjo tris karus dėl nepriklausomybės. Tatai įvyko todėl, kad tautoje buvo daug suprantančių bei atjaučiančių Lietuvos reikalus pasiryžėlių. Šimtais jie stojo į kuriamąjį valstybės darbą, tūkstančiais nuėjo savanoriais į kariuomenę. Drąsūs, sumanūs vadai vedė lygiai drąsius, sumanius bei pasiryžusius savanorius ir pašauktuosius kareivius. Jie ir išplėšė mums ir priešų laimėjimus. Kovos dėl nepriklausomybės atsiėjo mūsų tautai daug kraujo, vargų, kančių. Tas kančias bei vargus savo pečiais pakėlė ir savo krauju bei gyvybėmis užantspaudavo tų kovų dalyviai, pirmoje eilėje savanoriai.

Būklė-labai gera, bet 1 tomas - truputį užlinkę viršelio kampučiai, o pirmųjų 4 puslapių viršutiniai kampai buvo palankstyti.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11518)
User knygavisiems-knygynas
knygavisiems-knygynas
(1743)
11518 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Panašios prekės

Žiūrėti visas (20489)