Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Karibų trilogija (3 dalys)

10 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ji turi apmąstyti du svarbius dalykus. Raso mirtį ir apgavystę.
Nes šis namas ir sala – ne kas kita, o akivaizdi ir nepaprastai įžūli apgavystė.

ELIN HILDERBRAND (g. 1969) – Nantaketo kurorte gyvenanti amerikiečių rašytoja, dvidešimt dvejų parašiusi pirmąjį bestselerį, spaudos vadinama „paplūdimio romanų karaliene". Lietuvių kalba jau išleistos šios autorės knygos: „Tobula pora", „Miestelis prie vandenyno", „Dvynės" ir „28 vasaros".

„Žiema rojuje" – pirmoji intriguojančios Karibų trilogijos dalis. Jos veiksmas vyksta saulėtoje Sent Džono saloje, kurią rašytoja laiko savo antraisiais namais.

Rami, santūri žurnalo redaktorė Airinė Stil neturi abejonių dėl vieno dalyko – jai pasisekė sukurti nuostabią šeimą. Abu sūnūs atrado savo gyvenimo kelią, vyras net ir po 35 metų santuokos lepina meile ir dėmesiu, o naujas jo darbas investicijų įmonėje leidžia imtis jų išsvajotos Viktorijos laikų namo renovacijos. Viskas apvirsta aukštyn kojomis, kai pirmąją Naujųjų metų dieną Airinę pasiekia siaubinga žinia – jos vyras Rasas žuvo sraigtasparnio katastrofoje Mergelių salose. Su sūnumis atvykus į įvykio vietą Airinę pasitinka dešimtmečius saugotų paslapčių virtinė.

Ką jos vyras iš tiesų veikė Sent Džone? Kodėl salos pakrantėje stovi jo vardu registruota prabangi vila? Kas jį siejo su katastrofoje žuvusia saliete ir kodėl Airinės neapleidžia nuojauta, kad Raso bendradarbiai uoliai glaisto visus katastrofos pėdsakus? Sent Džone Airinės vyras buvo vadinamas Nematomu Žmogumi, tačiau kai kas jį vis dėlto pastebėjo ir turi ką papasakoti. Šviesaus smėlio paplūdimiai, skaidrus vanduo, salą juosiančios palmių eilės – idiliška atostogų vieta netrukus tampa intrigų, aistrų ir nuoskaudų židiniu.

Visi trokšta išsiaiškinti vieną juos kamuojantį klausimą: kas iš tiesų buvo Raselas Stilas?

„Pasiruoškite nuotaikingam greito veiksmo romanui, kurį perskaitysite per kelias valandas ir imsite nekantraudami laukti serijos tęsinio." – Bookreporter.

Airinė jaučia vėl galinti laisvai kvėpuoti. Keista, kad sala, kurioje jos vyras taip ilgai ir įžūliai ją apgaudinėjo, tapo jos prieglobsčiu.

ELIN HILDERBRAND (g. 1969 m.) – Nantaketo kurorte gyvenanti amerikiečių rašytoja, dvidešimt dvejų parašiusi pirmąjį bestselerį, spaudos vadinama „paplūdimio romanų karaliene“. „Sugrįžimas į rojų“ – antroji Karibų trilogijos dalis. Lietuviškai jau pasirodžiusi pirmoji šios serijos knyga „Žiema rojuje“ bei kiti skaitytojų pamėgti romanai: „Tobula pora“, „Miestelis prie vandenyno“, „Dvynės“ ir „28 vasaros“.

Išvyka į idilišką Sent Džono salą dabar atrodo kaip blankus miražas. Airinė Stil sugrįžta į namus Ajova Sityje, mėgindama susitaikyti su vyro netektimi, išdavyste ir ilgametės santuokos klaidomis. Jos sūnūs Kešas ir Beikeris taip pat džiaugiasi pabėgę iš Sent Džono pakrančių – dabar galės užmiršti salietę Ersą ir numalšinti tarpusavio įtampą.

Tačiau Raselo Stilo mirtis vis dar neduoda ramybės. Ar sraigtasparnio katastrofa tikrai tik nelaimingas atsitikimas? Kur jis iš tiesų skrido su jauna Sent Džono salos gyventoja Rouze Smol tą lemtingąją dieną? Ir kam paliktas visas Raselo turtas prieš pat žūtį pakeistu testamentu?

Šeima susivokia privalanti grįžti į Sent Džoną. Prabangi Raselo vila netrukus vėl prisipildys žmonių. Tačiau atostogų rojumi vadinamos Mergelių salos nė iš tolo nebeprimena ramios poilsiavietės. Aplink vilą sukiojasi FTB agentai. Iš salos paslaptingai dingsta Vikersų šeima. Kažkam pavyksta atrasti Rouzės Smol dienoraščius.

Visų akys ima krypti į Airinę. Kaip našlė, gyvenanti vyro išdavystę liudijančioje saloje, galėjo šitiek metų neįtarti jo užmojų?

„Imsite skaičiuoti dienas iki grįžimo į Mergelių salas ir šių veikėjų gyvenimus paskutinėje trilogijos dalyje.“ – Kirkus Review

Šių salų grožis – tarsi kontrastas ką tik Airinės išgirstoms naujienoms.

Gal tas grožis Raselą ir suviliojo? Airinė geriau už visus žino, kad patyręs, ką reiškia gyventi šiame rojuje, padarysi viską, kad jame liktum.

ELIN HILDERBRAND (g. 1969 m.) – Nantaketo kurorte gyvenanti amerikiečių rašytoja, dvidešimt dvejų parašiusi pirmąjį bestselerį, spaudos vadinama „paplūdimio romanų karaliene“. „Rūpesčiai rojuje“ – trečioji Karibų trilogijos dalis. Į lietuvių kalbą jau išversta šios serijos knygos „Žiema rojuje“, „Sugrįžimas į rojų“, taip pat ir kiti skaitytojų pamėgti rašytojos romanai: „Tobula pora“, „Miestelis prie vandenyno“, „Dvynės“ ir „28 vasaros“.

Airinė Stil neteko visko: savo vyro, kurį manėsi visapusiškai pažįstanti, namų Ajova Sityje, kuriems statyti sugaišo šešerius metus, ir vilos Sent Džono saloje, kurioje tikėjosi pradėsianti naują gyvenimą. Aplinkui ėmus sklisti kalboms apie Raselo neištikimybę, Airinė nusprendžia išsiaiškinti jai nežinomą vyro gyvenimo pusę bei paslaptingas jo žūties aplinkybes. Moteris iki šiol tikra dėl vieno dalyko – Raselas buvo geras žmogus, tad kas ryžosi jam kenkti?

Tačiau pamažu vis gausėja įrodymų, jog Airinės vyro mirtis nebuvo nelaimingas atsitikimas. Po prabangią Raselo vilą vaikšto FTB agentai. Saloje iš rankų į rankas keliauja jo nesantuokinio vaiko motinos dienoraščiai. Aplink Stilų šeimos namus ima sukiotis juodas visureigis tamsintais langais. Netrukus paaiškės visos paslaptys, atvedusios Airinę ir jos sūnus į Karibų jūros pakrantes.

„Kiekvienas veikėjas ir epizodas, ką jau kalbėti apie susitikimų vietas ar gardžius valgius, aprašyti su daugybe vaizdingų detalių. E. Hilderbrand jau yra paskatinusi tiek daug skaitytojų aplankyti Nantaketą, o dabar padarė tą patį su Sent Džonu." – Bookreporter

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (24)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (30)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (42074)