Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Keršytojas iš Teksaso

1.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
230
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Aleksejus Korobicinas gimė Pietų Amerikoje, kur jo tėvai buvo išbėgę po 1905 metų revoliucijos, vengdami ištremties. Šio šimtmečio pradžioje Aleksejaus tėvas su motina įstojo į bolševikų partiją ir nuo mažų dienų mokė sūnų kovoti už tiesą. Tiktai po Spalio revoliucijos jie grįžo į tėvynę. Jaunystėje Aleksejus dirbo Maskvos gamyklose, paskui šešerius metus buvo jūreivis, daug plaukiojo jūromis ir vandenynais. 1936 metais jis išvyko į kovojančią Ispaniją savanoriu. Didžiojo Tėvynės karo metais buvo žvalgu. Paskui jis tapo rašytoju. Apysakoje "keršytojas iš Teksaso" pasakojama apie dviejų brolių labai skirtingus likimus. Vienas iš jų užauga labai turtingoje šeimoje, kitas - auklėjamas valstiečių šeimoje. Apie tai, kaip jie susitiko ir kas su jais atsitiko sužinosite perskaitę šią apysaką. Visi įvykiai apysakoje vyksta Meksikos liaudies kovos prieš JAV kolonizacijos politiką fone.

Būklė-labai gera, bet patrinti viršelio kampai ir kraštai, nelabai švarus viršelis nuo dulkių, galinio viršelio viršutiniame kampe yra nedidelė rusva dėmelė, dviejų puslapių apačioje yra po mažą rudą dėmelę, vieno puslapio viršuje yra maža ruda dėmelė.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11521)
User knygavisiems-knygynas
knygavisiems-knygynas
(1749)
11521 prekė
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (40749)