Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Mažumų orkestras

7.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Mažumų orkestras“, kaip ir pirmasis Chigozie Obiomos romanas „Žvejai“, tapo vienu iš Bookerio premijos finalininkų, o autorius – vos antruoju rašytoju, kurio visos knygos įtrauktos į nominantų trumpąjį sąrašą per šios premijos teikimo istoriją.

Umuahijos miestas, Nigerija. Jaunas paukščių augintojas Činonsas, vėlų vakarą važiuodamas greitkeliu, pamato moterį, ketinančią šokti nuo tilto į upę. Pasibaisėjęs savižudišku sumanymu, iš savo automobilio atneša du turguje pirktus paukščius ir meta į šėlstantį vandenį, norėdamas parodyti, kokia baisi žūtis moters laukia.

Tą keistą vakarą ant tilto tarp Činonso ir nepažįstamosios – Ndali – užsimezga lemtingas ryšys, jie pamilsta vienas kitą. Tačiau Ndali yra iš turtingos šeimos ir tėvai prieštarauja dukters sąjungai su Činonsu, nes šis nemokytas ir kur kas žemesnės padėties. Tad vyras parduoda viską, ką turi, kad įstotų į universitetą Kipre. Visgi Činonso viltims nelemta išsipildyti. Tūždamas ant pasaulio, kuris toliau stumia jį į nuošalę, Činonsas vis labiau tolsta nuo savo svajonės, nuo Ndali ir šalies, kurią vadina gimtine.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (954)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (41500)