Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Morgano kelias

Prekė yra parduota
ISBN kodas:
9786094668081
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
726
Būklė:
Gera
Aprašymas

XVIII a. Anglija ryžtasi didžiuliam eksperimentui su žmonėmis. Nusikaltėliai iš šalies kalėjimų išplukdomi į tolimą, nepažįstamą žemyną. Atverčiamas dramatiškas istorijos puslapis. Australijos pakrantėse netrukus prisišvartuoja pirmieji britų kolonistų laivai.
Viename jų – nuteistasis Ričardas Morganas. Mylimą šeimą praradęs melagingai apkaltintas smuklininkas tampa vienos sudėtingiausių ir įspūdingiausių kelionių žmonijos istorijoje liudytoju. Dvylika alinančių mėnesių jūroje – tik pati iššūkių pradžia. Tikrieji sunkumai prasidės pasiekus Australijos žemę. Tačiau būtent čia netikėčiausiomis aplinkybėmis Morganas vėl atras gyvenimo tikslą ir iš naujo patikės, jog dar gali mylėti. Aistros, išdavystės ir kvapą gniaužiantys nuotykiai – tikrais įvykiais paremtame romane „Morgano kelias“ C. McCullough grąžina skaitytojus į ryškų Australijos kraštovaizdį, o ten reikšmingų istorinių lūžių fone skleidžiasi Ričardo Morgano gyvenimo drama.

Būklė-labai gera, bet penkių puslapių viršutiniai kampučiai truputį palankstyti, o dviejų puslapių viršutiniuose kampučiuose yra įplėšimai.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11663)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (41203)