Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Pirmykštė moteris. Išpieštų urvų kraštas

30 €
+1.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Milijonai dalykų pasikeitė per pastaruosius 30 000 metų, bet žmogaus meilė nėra vienas iš jų. Ji suteikia jėgų ir išaugina sparnus.

Devintojo urvo gyventojai geranoriški, bet ne be trūkumų. Gyvendama su neandertaliečiais ir kitų kultūrų žmonėmis Aila užaugo jautri asmenybė, bet jai dar daug ko teks išmokti. Juolab kad vyriausioji žynė pasirenka ją savo įpėdine. Jaunai moteriai, visai kaip ir šiandien, tenka sunki užduotis derinti šeimą ir darbą. Kad ir su kokiais iššūkiais susiduria, Aila suranda išradingų būdų palengvinti savo ir genties žmonių gyvenimą. Ji kaip medžiotoja ir gydytoja įgyja vis daugiau įgūdžių bei žinių, tačiau vis dažniau turi rinktis tarp motinos ir Jondalaro partnerės pareigų. Gelbėja tik tai, kad kol ji semiasi žynių išminties, prie baltapūkės dukrelės auginimo mielai prisijungia visas klanas. Daug išmėginimų patyrusi moteris tampa genties galva ir atskleidžia vieną didžiausių gyvenimo slėpinių.

Išpieštų urvų kraštas – tai šeštoji ir paskutinė Jean M. Auel didingos epopėjos apie gyvenimą baigiantis paskutiniam ledynmečiui, kai Žeme dalijosi neandertaliečiai ir kromanjoniečiai, dalis. Jean Marie Auel (g. 1936) – Amerikoje gimusi rašytoja, kuri pakerėjo pasaulį Žemės vaikų serija. Kad atvertų langą į pirmykščių žmonių pasaulį, J. Auel išstudijavo visą įmanomą archeologinę medžiagą, dalyvavo išlikimo kursuose, mokėsi primityviųjų amatų, gydymo vaistažolėmis. Rezultatas – šešios knygos, pelniusios pasaulio archeologų, antropologų ir paleontologų pagarbą. Milijonus skaitytojų visame pasaulyje sužavėjo ne tik įtikimas Europos priešistorės vaizdas, bet ir jaudinantis pasakojimas apie tarpusavio santykius, meilės ribas ir moterį, kurios rankose atsidūrė žmonijos likimas.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2146)
User lina008
lina008
(298)
2146 prekės
Pardavėjas - ekspertas

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (35902)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (41342)