Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Tarp baltųjų ir raudonųjų: Rusijos tragedija 1919–1920 metais

4.95 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955267904
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vokiečių rašytojo Edwino Ericho Dwingerio (1898–1981) autobiografinis kūrinys „Tarp baltųjų ir raudonųjų. Rusijos tragedija 1919–1920 metais" – tai jauno žmogaus išgyvenimai, patirti Rusijos pilietinio karo metais. To karo, kuriame žūtbūtinai susigrūmė dvi pagrindinės jėgos – valdžią šalyje užgrobę bolševikai, raudonieji, ir prieš juos sukilę baltieji – naujuoju kruvinu režimu pasipiktinusi visuomenės dalis. Per Pirmąjį pasaulinį tolimajame Sibire kalintas karo belaisvis E. E. Dwingeris sugeba pabėgti, bet ne savo valia yra įsukamas į dramatiškų įvykių verpetą. Prieš jo akis stoja krauju persunkta, skurdo, bado ir abipusės neapykantos kamuojama Rusija. 1930 m. pirmą kartą pasirodęs E. E. Dwingerio romanas „Tarp baltųjų ir raudonųjų" – vienas sėkmingiausių XX a. vokiečių literatūros kūrinių, už kurį autorių ketinta nominuoti Nobelio literatūros premijai. Jo kūriniai išversti į keturiolika kalbų, bendras jų tiražas siekia du milijonus egzempliorių.

Būklė-labai gera, bet patrintas nugarėlės viršus galinio viršelio pusėje, o buvusio savininko spaudas užklijuotas baltu lipduku (nurašyta bibliotekos knyga).

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11654)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (41199)