Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Vilkų ratas

4.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955384540
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
480
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Į nedidelį miestelį Montanoje atvyksta jauna biologė Helena Ros. Jai patikėta sudėtinga užduotis – apginti į apylinkes atklydusius vilkus ir miestelio gyventojus vienus nuo kitų. Nors vilkai čia paskelbti nykstančiais gyvūnais ir saugomi įstatymo, žmonės pasiryžę bet kokiomis priemonėmis juos išnaikinti. Miestelio gyventojų neapykanta vilkams dar labiau padidėja, kai šie nusitaiko į turtingiausio ir įtakingiausio apylinkių gyventojo – Bako Kolderio – gyvulius. Bandančiai apsaugoti vilkus Helenai tenka susigrumti ne tik su vietos gyventojų priešiškumu, bet ir su Bako Kolderio – charizmatiško mergišiaus – rezgamomis intrigomis... Laimė, jai į pagalbą ateina Kolderio sūnus Lukas – prieš tėvą maištaujantis ir jo nemylimas jaunuolis. Tarp dviejų jaunų žmonių užsimezga pavojingas meilės ryšys...

Būklė-labai gera, bet patrinti viršelio kampučiai, truputį patrinta nugarėlės apačia ir viršus, dviejų puslapių apatiniai kampai buvo perlenkti, priešlapio viršuje yra gelsva dėmelė.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (47)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3766)