Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Teacher's Dance Handbook - Number One - Kindergarten to Sixth Year

30.00 €
+1.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šio vadovo turinį parengė puikus šokio ugdymo mokytojas ir turėtų būti vertingiausia mokymo priemonė pradinės mokyklos mokytojui, nesvarbu, ar jis būtų naujokas, ar turintis patirties. Medžiaga organizuojama taip, kad būtų remiamasi vaiko patirtimi ir pateikiama taip, kad paskatintų juos domėtis šokiu. Jame išdėstyta labai apibrėžta programa su logiška progresija, pagrįsta augančių vaikų augimo ir vystymosi poreikiais.

Pirmuosiuose skyriuose yra ritmų, dainų ir paprastų šokių, kai kurie iš jų yra tradiciniai, bet mėgstami viso pasaulio vaikų. Susiję ritmai lydi kiekvieną šokį. Tai suteikia mokytojui įrankį, padedantį vaikams sukurti tikrą muzikinio akompanimento supratimą.

Tautinių šokių istorija ir tradicijos, kuriomis jie remiasi, padės vaikams suprasti etninę liaudies muziką ir šokį, kurie bus reikšmingi kitose mokymo programose. Mokytojams siūlomi pasiūlymai, skirti didelėms ir mažoms skirtingo amžiaus ir skirtingų įgūdžių grupių grupėms.

Ši knyga turėtų būti labai naudinga pradinių mokyklų mokytojams ir suteikti vaikams malonumo jausmą, kai jie dalyvauja veikloje, kuri turi reikšmės vėlesniame gyvenime.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (162)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3573)