Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Faraono cigarai (Tenteno nuotykiai )

15 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789955243922
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Georges‘o Remi (Herge) (1907–1983) komiksai apie šauniojo žurnalisto Tenteno nuotykius seniai tapo klasika ir yra vienas populiariausių komiksų pasaulyje.
2006 m. Tentenui sukako 75 metai. Su Tenteno nuotykiais augo kelios kartos, ir dabar neretai galima sutikti garbaus amžiaus ir įvairių profesijų žmonių, kurie skaito šį komiksą ar kolekcionuoja retus jo egzempliorius. Belgijoje, kur ir buvo sukurta ši komiksų serija, Tenteno garbei atidarytas muziejus, pastatyta skulptūra, o vieną metro stotį puošia 150 metrų freska su šio komikso herojų atvaizdais. Nors ir garbaus amžiaus, šis komiksas nesitraukia iš geriausiai parduodamų komiksų sąrašų Prancūzijoje, Belgijoje, Vokietijoje ir kt. Knygos apie Tenteną leidžiamos daugiau kaip 50 šalių, o parduotų egzempliorių skaičius peržengė 130 milijonų.
Tentenas, be abejonės, yra prancūzakalbio pasaulio komiksų prekinis ženklas.
Alma littera suteikia Lietuvos skaitytojams galimybę susipažinti su Tenteno nuotykiais, kurie yra gyvas užmarštin grimztančios epochos paminklas.

Tentenas – neaukštas, apskritaveidis, mažų akių, trumpos nosies ir keistos šukuosenos jaunas žurnalistas. Ieškodamas įdomių temų straipsniams, jis apkeliauja beveik visą pasaulį, patirdamas begalę nuostabiausių nuotykių. Šuo Milu – neatsiejamas jo kelionių draugas.
Šįkart Tentenas ir jo keturkojis bičiulis keliauja laivu į Šanchajų. Kelionės metu herojai netikėtai susipažįsta su profesoriumi Filemonu Ciklonu, kvaištelėjusiu egiptologu, ieškančiu faraono Kihoško kapo. Atradus kapą, randami ir paslaptingi cigarai – čia ir prasideda didysis Tenteno nuotykis. Nespėjus atsitokėti, Tentenas ir jo ištikimas šuo Milu yra pagrobiami ir išmetami jūron, o po įvairiausių peripetijų atsiranda Indijoje, maharadžos Rauhadžputalos dvare, kuris kovoja su narkotikų kontrabandininkų gauja. Ar išaiškės cigarų paslaptis? Ar nusikaltėliai bus išaiškinti ir sugauti?

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (163)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (35816)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3765)