Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Monstrų vidurinė. Trilogija

15.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786090101438
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
3 vnt.
Aprašymas

Frenkė visą gyvenimą praleido Saleme, kita vertus, jai – tik penkiolika dienų. Frenkė tikisi užkariauti vidurinę, vaikinus ir parduotuves išvardinta tvarka. Tačiau aplinkiniai, užuot žavėjęsi jos išskirtiniu mados pojūčiu, bjaurisi šviesiai žalia jos oda. Siekdama Merstono vidurinėje pritapti prie normių, turi slėpti savo monstrišką prigimtį.
Tačiau dėl slapto bučinio Frenkė pasiryžusi surizikuoti viskuo ir ši klaida jai gali brangiai kainuoti. „Monstrų vidurinė“ – tai pirmoji tokio paties pavadinimo Lisi Harrison knygų ciklo dalis.

Išgelbėti Džeisoną Melodei lieka vis mažiau laiko. Netikėtai ji sulaukia pagalbos. Susidūrusi su nemenkomis kliūtimis, ji vis dėlto sužlugdo klastingas Bekos užmačias. Kleo su draugėmis svajoja patekti ant Teen Vogue viršelio, o Frenkė sulaukia atsako į savo meilę. Tačiau PNI pasauliui iškyla naujas, dar baisesnis pavojus... antroji dalis - "Ta, kuri gyvena šalia jūsų".

Televizijos eteryje pasirodžius demaskuojančiam filmui „Ta, kuri gyvena šalia jūsų“, visiems PNI iškyla pavojus. Jie priversti slėptis. Volfų šeima užsidaro savo viešbutyje miško glūdumoje, bet Klodina labai trokšta pašėlusiai atšvęsti savo šešioliktąjį gimtadienį. Trečioji dalis - "Vilką kojos gelbsti"

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (6)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (3765)