Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Haris Poteris ir išminties akmuo

6.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Haris Poteris ir Išminties akmuo. 1 dalis“ yra pirmoji iš septynių knygų. Čia skaitytojai susipažįsta su visais pagrindiniais veikėjais bei magišku pasauliu, kuris egzistuoja šalia mūsų.

Haris Poteris – našlaitis, gyvenantis giminaičių Durslių namuose. Čia jį engia, kartais marina badu, užrakina sandėliuke po laiptais ir kitaip skriaudžia. Atrodo taip kentėti teks visą gyvenimą, tačiau vieną dieną Haris sulaukia laiško su kvietimu mokytis burtininkų mokykloje Hogvartse. Netikėtas siužeto vingis, ar ne? Taip prasideda magiški nuotykiai!

Pasirodo, kad Haris Poteris yra burtininkas. Ir ne bet koks, o magijos pasaulio įžymybė, nes jis vienintelis išgyveno susidūrimą su juoduoju magu Voldemortu. Hogvartse Haris susipažįsta su nauju pasauliu, užmezga draugystę su Hermiona Įkyrėle ir Ronaldu Vizliu bei įgyja priešų.

Jauniesiems burtininkams teks įveikti ne tik pirmųjų mokslo metų iššūkius, bet ir susidūrimą su Voldemortu, kuris atkakliai ieško kelio sugrįžti ir užvaldyti magijos ir paprastų žmonių pasaulį.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (14)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (284)