Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Saturno didybė

10.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
585296039X
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
255
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Šioje knygoje pasakojama senovės Indijos legenda, kuri yra gilesnė nei tik informacija protui, ji gydo jus. Saturnas astrologijoje žinomas kaip planeta, atnešanti kančias ir nelaimes. Tačiau nereikėtų vengti Saturno – geriau pasiduoti jo glėbiui ir sužinoti jo prasmę.
Labai mažai šiandien gyvenančių žmonių galėtų parašyti tokią knygą. Robertas Svoboda yra sertifikuotas Ajurvedos gydytojas, visą išsilavinimą įgijęs Indijos Ajurvedos medicinos koledže. Studijų metu sukauptos žinios ir praktinė patirtis šioje srityje jam atvėrė daugybę įvairių metodų kaip gydyti ir užkirsti kelią įvairiausioms ligoms. Dėl to, kad ajurveda (bent jau pastaraisiais šimtmečiais) yra glaudžiai susijusi su indų astrologija (džiotiš), daktaras Svoboda, kaip ir daugelis Indijos ajurvedos specialistų, įvaldė ir sudėtingas ezoterines astrologinės praktikos technikas. Ajurveda turi daug bendro su jyotish: abu šie mokslai padeda gydyti ir numatyti ligas. Be to, abu jie vystėsi per tūkstančius metų, o per šį laiką sukauptos teorinės ir eksperimentinės žinios dabar plačiai naudojamos ne tik Indijoje, bet ir visame pasaulyje, sėkmingai atsispiriant Vakarų mokslinės minties spaudimui. Dr. Svoboda ne tik puikiai išmano ajurvedos ir džiotišo teoriją ir praktiką, bet ir puikiai moka kalbas bei laisvai kalba hindi, gudžarati, maratų ir sanskrito kalbomis. Šie sugebėjimai leido jam įgyti žinių iš pirmų lūpų, o ne iš verstų tekstų apie Ajurvedą, astrologiją, istoriją ir mitologiją, kuriuose originalų reikšmė dažnai iškreipiama.
Daktaras Svoboda išstudijavo daugybę astrologijos ir mitologijos darbų, daugiausia parašytų gudžarati ir hindi kalbomis, ir panaudojo juos kurdamas šią knygą. Shani istorija (Skt. Saturn) yra rinkinys, pagrįstas daugybe šaltinių.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (20)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (19761)