Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Arklio Dominyko meilė

10.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786098227924
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Pagrindinis knygelės veikėjas – arklys Dominykas. Jis romantiškas svajoklis, tad nieko keisto, kad vieną dieną įsimyli rugiagėlę. Taip taip – žydrą, gležną ir aikštingą gėlę. Gal ir nustebsite, bet tarp jų įsižiebia abipusiai jausmai. Tačiau artėjantis ruduo grasina pražudyti vargšę gėlę ir Dominykui tenka ją šiltai paslėpti.

Norėdamas padėti savo meilei arklys keliauja į Afriką, kur tikisi surasti rugiagėlės giminaičių. Mažųjų skaitytojų laukia netikėti siužeto vingiai, daug įvairių pažinčių ir nuotykių. Juk Dominykas savo kelionėje sutiks nematytų egzotiškų gyvūnų bei nuolat įsivels į keisčiausius nutikimus.

Grįžęs Dominykas tikrai turės ką papasakoti mylimajai. Pasaka „Arklio Dominyko meilė“ – pamokanti istorija, kurioje liečiamos meilės, sezoniškumo, atsinaujinimo ir gyvenimo temos. Autoriaus Vytauto V. Landsbergio knygelėse nerasite didaktiškų pamokymų, tačiau apie svarbias vertybes rašytojas moka kalbėti įtraukiančiai, o neretai ir su geru humoru. Būtent todėl jo knygos patinka ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (14)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (3)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (23358)