Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Bilietas iš dangaus, arba Jono Grigo kelionė greituoju traukiniu: vasara-žiema, per pavasarį, rudenį, Zarasus ir vaikystę: eilėraščiai nesuaugusiems

3.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
111
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Bilietas iš dangaus - taip vadinasi 1990 m. pasirodžiusi pirmoji Juozo Erlicko knyga vai­kams. Turbūt nebus per drąsu teigti, kad ši knyga - brandžiausias debiutas lietuvių vaikų poezijoje per visą jos istoriją. Nieko stebėtino - į vaikų literatūrą J. Erlickas atėjo su nemaža rašytojo patirtimi: kaip savitas humoristas, suaugusių skaitytojų simpatijas jau pelnęs knygomis Kodėl?, Raštai ir kt. Tituliniame Bilieto iš dangaus puslapyje skaitome: „Eilėraščiai ne suaugusiems". Toks netradicinis adresato įvardijimas - pokštas, akimoju patraukiantis vaikų dėmesį ir lei­džiantis nuspėti vyraujančią stilistinę šios knygos tendenciją - komizmą.

Būklė-labai gera, bet truputį užlinkęs galinio viršelio apatinis kamputis ir truputį patrinta nugarėlės apačia ir viršus.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (285)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (23547)