Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Kelionė į žemės centrą

10.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786094414756
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Ak! – įsiutęs sušukau. – Ne, ne, dėdė šito neturi žinoti! Kitaip jis būtinai leisis į kelionę. Jis irgi panorės visa tai patirti! Niekas neįstengs tokio drąsaus geologo sulaikyti! Jis būtinai keliaus, į nieką neatsižvelgdamas, nieko nepaisydamas! Ir drauge pasiims mane, ir mes niekada nebesugrįšime! Niekada, niekada!


Senovinėje knygoje rastas užšifruotas raštelis įkvepia profesorių Lidenbroką atkartoti garsaus XVI a. islandų alchemiko žygį. Drauge su juo išsiruošia nerimastingasis brolėnas Akselis bei sumanusis vedlys Hansas. Ar narsiai trijulei pavyks įminti Žemės gelmėje glūdinčias paslaptis ir gyviems sugrįžti į šį pasaulį? Kokie neregėti pavojai ir atradimai laukia tyrinėtojų ten, kur beveik niekada nežengė mirtingojo koja? Ar jie sužinos ką nors nauja apie žmonijos praeitį? Gal net susidurs akis į akį su gyvais jos liudininkais?


Nors šią knygą prancūzų rašytojas Žiulis Vernas (Jules Verne, 1828–1905) parašė daugiau kaip prieš pusantro šimto metų, joje kalbama apie amžinas temas: žmogaus pažinimo troškulį, baimę susidurti su nepažintu ir užsispyrimą bei drąsą, padedančius įveikti visas kliūtis.

Kuo ši knyga naudinga:

- Lavinama vaizduotė ir fantazija;

- Lavinama iškalba, žodynas, gebėjimas pasakoti istorijas;

- Lavinama empatija;

- Įtraukiantis pasakojimas paskatins domėtis mokslu, atradimais, geografija bei istorija.

„Kelionė į Žemės centrą“ yra vienas įdomiausių Žiulio Verno kūrinių, parašytas 1864 m., pelnęs autoriui literatūrinę šlovę ir pasaulinį pripažinimą. Tai knyga, neturinti amžiaus cenzo, todėl puikiai tinka tiek paaugliams, tiek suaugusiems. Šį leidimą meniškai iliustravo lietuvių dailininkas Remigijus Januškevičius.

Skaitytojas neabejotinai įsitrauks į nuostabų pasakojimą apie tris keliautojus: profesorių, jaunuolį ir medžiotoją, kurie iššifravę paslaptingą rankraštį leidžiasi į ilgą kelionę Žemės centro link. Mūsų planetos paslaptys, keliautojų ryžtas, drąsa ir fantastiški nuotykiai – visa tai rasite šioje nuostabioje knygoje.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (19)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (7)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (23354)