Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Mažoji princesė. Pegaso kolekcija

3.45 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786090142035
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Anglų kilmės amerikiečių rašytojos, „Paslaptingo sodo“ autorės Frensės Hodžson-Bernet (1849–1924) romanas apie septynmetę Sarą, iš Indijos atgabentą į Londono mergaičių seminariją ir patyrusią skaudžių gyvenimo permainų, tačiau išsaugojusią dvasios stiprybę ir kilnumą. „Lengva būti princese išsipuošus aukso rūbais, bet kur kas didingiau visą laiką jaustis, kad esi princesė“, – štai kokia nuostata vadovaujasi šios klasika tapusios knygos veikėja.

Būklė-labai gera, bet truputį patrinti viršelio kampučiai, priekinio viršelio viršutinis kampas truputį užlinkęs, buvusio savininko spaudai užklijuoti baltais lipdukais.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (11496)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (41)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (23699)