Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Meškiukas Rudnosiukas

15 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Tai klasikinis lietuvių vaikų poezijos kūrinys, galima sakyti mums toks pat svarbus kaip geriausi pasauliniai vaikų literatūros kūriniai, pavyzdžiui, L. Kerolo ar A. Milno knygos. Poemėlė „Meškiukas Rudnosiukas" pasakoja apie vieno meškiuko nuotykius, džiaugsmus ir rūpesčius namuose, miške, mokykloje. Poemėlėje skleidžiasi sodrus gamtos gyvenimas, kartu čia atpažįstame darnią šeimą, kurioje vienturtis sūnelis auga, mokosi, savo kailiu patiria kasdienybės sunkumus ir grožį.

Patrintas ir palankstytas viršelis ir jo kampai. Nugarėlė paklijuota lipnia permatoma juosta, galinio viršelio apatinis kampas nuplėštas. Knyga prie viršelio priklijuota lipnia permatoma juosta. Pirmų dviejų puslapių kampuose yra gelsvos dėmės. Puslapių kampai truputį palankstyti, du puslapiai tarpusavyje suklijuoti lipnia permatoma juosta, vieno puslapio apačioje yra pilkšva dėmė.

KNYGYNAS, Pylimo 59, Vilnius. Informaciją apie mus žiūrėkite mūsų prieigoje. Knygą galite užsisakyti ir adresu www.knygavisiems.lt, o pasiimti mūsų fiziniame knygyne arba galime knygutę atsiųsti (Siunčiame LP registruotomis siuntomis ir LP Express paštomatais). Knygyno darbo laikas: Antradienis- Šeštadienis nuo 10 iki 16 val. Sekmadienį, pirmadienį ir švenčių dienomis nedirbame. Laikui bėgant, knygos būklė gali keistis.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (2572)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (18)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (23652)