Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Mikė Pūkuotukas. Miško istorijos

9.90 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786090162064
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Vieną rytą Mikė Pūkuotukas nubudęs pajuto, kad jam dilgsi pėdutes. Iškart suprato, kad netrukus nutiks kažkas labai gera...

Tavo pamilti draugai – Mikė Pūkuotukas, Paršelis, Nulėpausis ir kiti – nuostabioje Šimtamylėje girioje jau laukia tavęs! Kartu leisitės į džiugius ir juokingus nuotykius. Svaidysitės gervuogėmis, ieškosite laimę nešančio dobilo, stebėsite žvaigždes, žaisite senovės egiptiečius ir statysite piramidę. O ar jau girdėjai apie naują draugę? Šunytė Karmen – mažutė, bet drąsi, ji svajoja tapti liūtu ir moka riaumoti!

Ateik, prisijunk, bus labai smagu!

Mikės Pūkuotuko pasaulis – žavus amžinos vaikystės pasaulis, kupinas švelnaus humoro, draugystės ir gyvenimiškų pamokų. O ši knyga – puiki dovana mūsų mylimiausiems žmonėms, ir visai nesvarbu, kiek jiems metų.

Mikės Pūkuotuko „Miško istorijos“ yra naujas fantastiškas senos istorijos tęsinys, kurį Alano Alexanderio Milne'o stiliumi sukūrė Jane'ė Riordan. Knygelė papuošta linksmomis Marko Burgesso iliustracijomis, įkvėptomis nepakartojamų Ernesto Howardo Shepardo piešinių.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (158)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (1)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (23508)