Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Stebuklingoji rašalinė

4.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
Nenurodytas
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Visi trūkumai matosi nuotraukose, bet kadangi knyga 1965m, pažymėjau, kad būklė gera.
Ant rašytojo Plinksnelės-Trintuko rašomojo stalo stovėjo paprasta mėlyna rašalinė. Ir staiga vieną dieną iš jos iššoko du keistoki žmogeliukai - Pagrandėlis ir Liepiniukas. Vos tik jie papasakojo rašytojui apie savo pasakišką kilmę, iš tos pačios rašalinės pasirodė jų prisiekę priešai - plėšrusis šuo Graužius rungtynės, kurioms vadovavo atamanas Karštuolis ir piktasis molis-komjaunuolis. Šuo Graužius nori suvalgyti apetitą keliantį Pagrandėlį, degtukai nori sudeginti medinį Liepinuką, o piktasis kurmis palaiko piktadarių ryšį.
Gelbėdamiesi nuo persekiotojų, Pagrandėlis ir Liepiniukas. leidžiasi į svaiginančią kelionę ir patiria neįtikėčiausių nuotykių, gauna dovanų stebuklingą apelsiną, patenka į banditų nelaisvę, pakeliui sutinka griežtąjį reguliuotoją Tvarkylą, intelektualiąją psichologę pelę Svajonę, drąsią mergaitę Rasą, narsųjį berniuką Ašaką, kvailį, gudruolį, žmogų, kuris visada šoka, ir kitus nuostabius personažus.
Neišskiriami draugai Pagrandėlis ir Liepiniukas ne kartą atsiduria ant pražūties slenksčio, aukojasi, kad išgelbėtų mergaitę Rasą, tačiau, nepaisant visų piktųjų jėgų machinacijų, istorija baigiasi laimingai.
Labai linksma, įdomi ir pamokanti pasaka rekomenduojama bet kokio amžiaus vaikams, nuo 5 iki 95 metų!
#Apysakos
#Lietuvių
#Vaikams

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (108)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (4)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (23380)