Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!

Žvalgo mokinys. Šiaurės burtininkas

4.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9786094412929
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Žvalgo mokinys. Šiaurės burtininkas “ – tarptautinis bestseleris, įvertintas skaitytojų visame pasaulyje!

„Žvalgo mokinys. Šiaurės burtininkas “ – penktoji australų rašytojo Johno Flanagano (g. 1944) nuotykių serijos paaugliams knyga. Istorija apie žvalgo mokinį ne tik mėgiama skaitytojų visame pasaulyje, bet ir susikrovė nemenką šūsnį literatūrinių apdovanojimų.

Nuo skandų ir aralueniečių taikos sutarties praėjo penkeri metai. Vilis – nebe žvalgo mokinys, o pilnateisis miškinis, ką tik paskirtas prižiūrėti Uolynės salą. Gyvenimas čia atrodo ramus ir be iššūkių. Bet tik iš pirmo žvilgsnio.

Vilio ir jo vaikystės draugės Alisos laukia šiurpus nuotykis. Atokiame šiaurės feode dedasi keisti dalykai. Žmonės kalba apie prisikėlusį legendinį burtininką ir piktus jo darbus. Žvalgui Viliui teks leistis kelionėn ir viską išsiaiškinti pačiam.

Žvalgo mokinys Vilis jau įrodė savo gebėjimus, drąsą ir sumanumą. Gavęs prižiūrėti Uolynės feodą, jaunasis miškinis susiduria su naujais iššūkiais ir užduotimis. Tačiau ramiai žvalgauti Viliui bus leista neilgai – šįkart jis siunčiamas šiaurėn, kad patikrintų gandus apie Norgeito feode siautėjantį galingą burtininką.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (16)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (5)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (23368)