Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.99 EUR!
10 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
9789984851648
Leidėjas:
Leidimo metai:
Būklė:
Nauja
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

Žmonės painioja sąvokas - organinės ir neorganinės rūgštys, ir išgirdę, kad organizmas perrūgštintas, o ta būsena vadinama acidoze (išvertus - apsinuodijimas neorganinėmis rūgštimis, kurios susidaro iš cukraus ir baltų miltų bei mėsos sultinių), bijo valgyti viską, kas natūraliai rūgštu. Tai didžiulė klaida.
Visiškai priešingai. Acidozę likviduoja ne tik baziniai augalai, arbatos, „Salveo" milteliai, laukinių augalų sul-tys, bet nurūgština ir bazinės daržovės - ridikai, sėtiniai, ropės, petražolių ir salierų šaknys, porai ir krienai, o taip pat organinės rūgštys reaguoja su neorganinėmis ir kompensuoja padarytą žalą.
Taip pat ir imuninis aparatas, kurio centras - kasa, labai nori organinių rūgščių. Tai yra mūsų uogos, rūgštynės, rabarbarai ir kiškio kopūstai, bet to per mažai. Maistui reikia vartoti raugintus -beržų sulą, raugintus grybus, kopūstus, agurkus, ankštinius augalus, burokėlius, rūgpienį, grietinę, pasukas, išrūgas, avižų kisielių, skabputrę ir kt.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (4420)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (42)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6455)