Siųsk pigiau su Lietuvos paštu - dabar tik nuo 1.89 EUR!
15.00 €
+0.50 € platformos administravimo mokestis
ISBN kodas:
978-609-95848-2-9
Leidėjas:
Leidimo metai:
Viršelis:
Kietas viršelis
Puslapių skaičius:
156
Būklė:
Labai gera
Likutis:
1 vnt.
Aprašymas

„Rašydama šią knygą galvojau apie po širdimi naują gyvybę nešiojančią moterį, mažus vaikus auginančią šeimą, apie didelę gyvenimo patirtį sukaupusius tėvus, senelius, apie ankstyvojo ugdymo pedagogus. Rašiau ir svajojau prisidėti prie kilnaus siekio: lai muzika padeda Lietuvoje gimti sveikesniems ir gabesniems vaikams, lai šeimos vertybės būna saugomos ir fiksuojamos, lai namuose ir darželiuose skambančias dainas papildo naujas vaikiškas repertuaras, o pasakos – lai ne gąsdina, bet „uždega" pozityvumu ."

Lolita Piličiauskaitė Navickienė

„Šeimos knyga" – vienas pirmųjų tokio pobūdžio dovaninis leidinys–vadovėlis, turintis net 71 dainos virtualų audio priedą, papuoštas specialiai vienos žymiausių Lietuvos grafikių – Rūtos Čigriejūtės sukurtais piešiniais, skirtas perduoti iš kartos į kartą.

I „Šeimos knygos" dalyje būsimos mamos ir tėčiai ras susidraugavimo su dar negimusiu mažyliu pradžiamokslį – 25 specialius euritminius lytėjimo pratimus, padėsiančius įsisąmoninti nėštumą ir būsimą tėvystę.

II knygos dalyje, sudarytoje iš dviejų skyrių ir skirtoje dar nevaikštantiems bei jau bėgiojantiems vaikams, tėvai ras 46 mūsų tautinį identitetą puoselėjančias daineles, žaidinimus bei žaidimus, skatinančius mažylio judesių koordinaciją, smulkiąją motoriką, intelekto vystymąsi. Be je, šios pirmos dvi dalys bus taip pat labai aktualios ankstyvojo ugdymo pedagogams, galėsiantiems ženkliai praplėsti mažųjų ugdymui skirtą repertuarą.

Kitos pardavėjo prekės

Žiūrėti visas (3426)

Kitos autoriaus knygos

Žiūrėti visas (2)

Panašios prekės

Žiūrėti visas (6254)